Probleme New Lancer. Discutii. Dezbateri.

Utilizare, opinii, probleme si reparatii pentru Noul Mitsubishi Lancer
Scrie răspuns
Speedy
EVO I

Mesaj de Speedy » Mie Apr 08, 2009 12:23 pm

QUOTE (mfdunhill @ Apr 8 2009, 11:02 AM) la mine se aprind farurile odata ce intru in parcarea subterana

Stai asa ca invite nu are ca optiune senzori de lumina.

brooklyn
EVO I

Mesaj de brooklyn » Vin Apr 10, 2009 4:28 pm

bai..asta e ultima!!adica..intr-adevar e o chestie de detaliu..dar..aveam pretentii..Problema e urmatoarea ..la manere ..partea "care iese" nu e vopsita:)) frateee..kum mah sa iasa alb??)..doamne..nu e nici sa zici ca au vopsit pana la un punct ..e vopseaua intinsa p akolo..in fine.. a mai observat cineva asta?sau sunt singurul? ca daca sunt singurul ..dupa primul post cu poza sunt direct la dealer:)))..

P.S: m am razgandit!orikum luni sunt gramada pe dealer:))..m au luat nervii..Speedy spune ca el nu a constatat problema asta asta pana akum!!sa fiu singurul?..macar daca nu ar fi numai a mea asa:))!sa moara si capra vecinului!:P..(joke)
Fişiere ataşate
IMAGE_431.jpg
IMAGE_431.jpg (456.94 KiB) Vizualizat de 2136 ori
IMAGE_430.jpg
IMAGE_430.jpg (502.67 KiB) Vizualizat de 2141 ori

adrian lancer
EVO I

Mesaj de adrian lancer » Vin Apr 10, 2009 6:38 pm

QUOTE (brooklyn @ Apr 10 2009, 04:28 PM) bai..asta e ultima!!adica..intr-adevar e o chestie de detaliu..dar..aveam pretentii..Problema e urmatoarea ..la manere ..partea "care iese" nu e vopsita:)) frateee..kum mah sa iasa alb??)..doamne..nu e nici sa zici ca au vopsit pana la un punct ..e vopseaua intinsa p akolo..in fine.. a mai observat cineva asta?sau sunt singurul? ca daca sunt singurul ..dupa primul post cu poza sunt direct la dealer:)))..

"Asa este la toate"
Explicatia ar fi ca vopsirea se face cu manerele montate pe usa si nu separat pe subansamble,a patruns vopseaua cat a putut !

brooklyn
EVO I

Mesaj de brooklyn » Vin Apr 10, 2009 8:56 pm

nu! nu!..nu te ai exprimat corect..se spune "Asa e toate!" ..Nu stiu kum a fost vopsita ..pe subansamble sau nu (desi mi -e greu sa cred ca masina a fost vopsita cu manerele montate.deoarece varianta Inform nu are manerele in culoarea caroseriei..si ma gandesc ca la vopsitorie nu stau baietzii sa demonteze manerele de pe Inform ) , dar e un minus.

Prime
EVO I

Mesaj de Prime » Vin Apr 10, 2009 11:21 pm

QUOTE (brooklyn @ Apr 10 2009, 04:28 PM) bai..asta e ultima!!adica..intr-adevar e o chestie de detaliu..dar..aveam pretentii..Problema e urmatoarea ..la manere ..partea "care iese" nu e vopsita:)) frateee..kum mah sa iasa alb??)..doamne..nu e nici sa zici ca au vopsit pana la un punct ..e vopseaua intinsa p akolo..in fine.. a mai observat cineva asta?sau sunt singurul? ca daca sunt singurul ..dupa primul post cu poza sunt direct la dealer:)))..

Si eu am observat in prima saptamana ca nu sunt vopsite pe interior. Pe moment m-am cam suparat, dar de a doua zi pana acum cand am citit postul tau nici nu mi-am mai adus aminte

uly_acdc
EVO I

Mesaj de uly_acdc » Sâm Apr 11, 2009 12:25 am

QUOTE (brooklyn @ Apr 10 2009, 03:28 PM) bai..asta e ultima!!adica..intr-adevar e o chestie de detaliu..dar..aveam pretentii..Problema e urmatoarea ..la manere ..partea "care iese" nu e vopsita:)) frateee..kum mah sa iasa alb??)..doamne..nu e nici sa zici ca au vopsit pana la un punct ..e vopseaua intinsa p akolo..in fine.. a mai observat cineva asta?sau sunt singurul? ca daca sunt singurul ..dupa primul post cu poza sunt direct la dealer:)))..

Asta da problema! , de vis, incerc sa imi imaginez fata dealerului....asta e Mitsubishi, obisnuieste-te, nu a fost niciodata o marca premium si nici nu cred ca depun prea mari eforturi in directia asta. Fii multumit atata timp cat mecanic e ok, bucura-te de ea asa cum e, n-are rost sa te enervezi aiurea.

BUGHY
EVO I

Mesaj de BUGHY » Sâm Apr 11, 2009 9:29 am

QUOTE (DeBogdan @ Apr 7 2009, 11:43 AM) Legat de deschiderea geamurilor din telecomanda:
- functia respectiva trebuie mai intati activata - se face in service. dupa aceea functioneaza.
- la versiunile Instyle se poate realiza cu ajutorul sistemului MMCS.

Se deschid doar geamurile fata.

Se poate activa functia aceea pentru deschidere si pentru Invite?

Danyutz
EVO I

Mesaj de Danyutz » Sâm Apr 11, 2009 11:06 am

Si daca se vopsea interiorul manerului, la un moment dat se stergea vopseaua de la frecare.

brooklyn
EVO I

Mesaj de brooklyn » Dum Apr 12, 2009 2:05 am

Danyutz,fara suparare, si vopseaua se matuieste de la prea multe spalari..asa ca de ce sa nu ne luam deja culori mate?:P..oricat am incerca sa gasim scuze, sau circumstantze atenuante..NU E OK!!!nu poti sa spui "la bani astia, ce te astepti??, mai ales ca nu e un nume oarecare si nici ieftina nu e!in fine..azi am mai descoperit o zgarietura destul de urata pe la pragul din spate, asta in situatzia in care in spate s au urcat decat 2 persoane de cand am masina (fix o saptamana)!!! e normal?? normal ca nu e!!si oricat am spune "lasa bah ..motorul sa fie bun!!" skuze dar cel putin pe 2.0 diesel ..motorul e de Volkswagen...asa ca unde e contributzia Mitsu???la design! ..merci!dar decat o masina care arata super bine cateva luni apoi e plina de zgarieturi si "defecte" de detaliu..mai bine una care nu are nume "consacrat" dar pe care dupa 3-4 ani o vand fara problemae,..pt ca cel putin eu nu am de gand sa imbatranesc cu ea:)..

Danyutz
EVO I

Mesaj de Danyutz » Lun Apr 13, 2009 10:00 am

Acum sa nu zici ca dai vina pe mitsubishi motors, ca tie ti s-a zgariat vopseaua ...

Scrie răspuns

Înapoi la “Noul Lancer”