Vopsea Lancer 2008
QUOTE (Vibe @ Jun 29 2009, 04:18 PM) Si pe mine m-ar interesa unde gasesc codul de culoare...
Codul de culoare este trecut pe o placuta metalica, de pe partea interioara a capotei (cum deschideti capota, in partea de sus, in stanga clemei de la inchizatoarea capotei), alaturi de alte informatii (modelul masinii, tipul motorului, etc)
Vibe - eu am facut creion de retus dupa codul de culoare in targul auto de la Vitan........am avut noroc, acolo am incercat prima data si acolo am rezolvat problema (ca un paradox, si creionul de retus este facut tot cu vopsea pa baza de apa )
Codul de culoare este trecut pe o placuta metalica, de pe partea interioara a capotei (cum deschideti capota, in partea de sus, in stanga clemei de la inchizatoarea capotei), alaturi de alte informatii (modelul masinii, tipul motorului, etc)
Vibe - eu am facut creion de retus dupa codul de culoare in targul auto de la Vitan........am avut noroc, acolo am incercat prima data si acolo am rezolvat problema (ca un paradox, si creionul de retus este facut tot cu vopsea pa baza de apa )
- blackpanther
- EVO I
Mi s-a exfoliat putin masca la jonctiunea cu capota fata.M-am dus la service si garantia la vopsea este de un an.Am sub un an asa ca astept raspuns de la Bucuresti zilele astea.Este inadmisibil ce s-a intamplat.Au facut poze si le-au trimis la Bucuresti.Oricum sunt dispus sa le-o trag in caz ca o zguduie.Prima data mi-au sugerat sa remedieze cu creion de remediat.Masina este in garantie asa ca trebuie sa rezolve problema.Credeam ca sunt singurul dar am vazut ca este o problema generala.La banii care i-am dat am pretentii si nu ma las.