2008 Mitsubishi Colt 1.3 95cp Sparkling Black

Prezinta-ti Coltul aici!
Scrie răspuns
Danyutz
EVO I

Mesaj de Danyutz » Sâm Iul 11, 2009 11:47 am

Dap, sustin si eu ce zice colegul COObra, vama.

backrip
EVO I

Mesaj de backrip » Dum Iul 12, 2009 1:48 am

va multumesc pentru incurajari!
nu voi invinui pe nimeni ca imi intarzie masina ci din contra, pe de o parte sunt de parere ca dragostea va fi mai mare cand o voi primi, iar pe de alta parte, importatorul stie cel mai bine de ce intarzie, mai ales ca am inteles ca masina e in zona libera si are actele facute... acum ei stiu ce se intampla...

Numai bine!

Cristian

samurai
EVO I

Mesaj de samurai » Sâm Iul 18, 2009 9:58 am

Urasc faptul ca nu-mi pot alege eu masina dorita dintre mai multe si ca nu pot pleca cu ea acasa in aceeasi zi. Dar deh, explicabil, dealerii nu se incarca cu stocuri. Si astfel, intra barbatii in niste emotii cand asteapta in curtea reprezentantei sosirea jucariei, de parca ar fi in fata salii de nasteri si inauntru l-i s-ar naste primul copil.
Iti dau dreptate, cresterea asteptarii ridica satisfactia ulterioara.

SickneS
EVO I

Mesaj de SickneS » Sâm Iul 18, 2009 3:25 pm

Salut si bine ai venit printre noi. intr-adevar asteptarea te omoara dar merita !

Sper sa nu fie intarzieri !

backrip
EVO I

Mesaj de backrip » Sâm Iul 18, 2009 5:49 pm

Ieri am primit masina! Nu stiu sa explic exact starea de spirit pe care inca o am cand vad "jucaria"... este ceva uimitor....! Acest "motan" ma incanta mai mult cu fiecare metru ce il parcurgem impreuna....
A meritat tot! Astept sa termin rodajul... din pacate va dura ceva, pana acum nu am reusit sa fac decat vreo 160-170 de kilometri cu ea...

Voi reveni cu poze! Ma bucur ca ma pot numara si eu printre fericitii posesori de mitsu!

andrei

Mesaj de andrei » Dum Iul 19, 2009 12:09 am

Felicitari, asteptam poze!

adrian lancer
EVO I

Mesaj de adrian lancer » Dum Iul 19, 2009 9:40 am

Felicitari pentru alegerea facuta si bine ai venit printre noi!
Mitsubishi merita intotdeauna!

backrip
EVO I

Mesaj de backrip » Lun Iul 20, 2009 2:11 am

Salutare... am mai rezolvat cativa kilometri... acum sunt aproximativ 250, dar mai e pana la mie ( abia ma pot stapani sa nu depasesc limitele din rodaj. Ii mai scap turometrul si pe la 3500 - 3800 ce ii place masinii... am reusit sa fac patru poze masinii, dar mai pe inserat... maine-poimaine sper sa o duc la spalatorie daca nu incepe sa ploua si apoi o voi poza din mai multe unghiuri...

Cert este faptul ca de fiecare data, cand ma urc in ea, nu mai sunt eu... e ca si cum m-ar fi scos motanul la plimbare... ca si cum ea m-ar plimba pe mine si m-ar alinta...

Cu toate ca drumurile din orasul meu (Rm.Sarat) sunt sub orice critica, nu au aparut greierasi... I-am reglat chiar vineri seara presiunea la roti ca am simtit eu ca nu se simte prea bine...

Consumul nu este cam mic, dar stiti ce? Masina aceasta chiar merita benzina! Iar daca ii place, voi face tot posibilul sa aiba! Consumul mediu pe ziua de azi a fost de 8,4 L/100 .

Poze cu pisicutza/motanul (inca nu m-am hotarat)

Multa sanatate! Va multumesc inca o data pentru calduroasa primire ce mi-ati oferit!

Cristian

chacha
EVO I

Mesaj de chacha » Lun Iul 20, 2009 3:16 am

Fain gandacul. Sa il stapanesti sanatos.

QUOTE (backrip @ Jul 20 2009, 01:11 AM) Consumul nu este cam mic, dar stiti ce? Masina aceasta chiar merita benzina! Iar daca ii place, voi face tot posibilul sa aiba! Consumul mediu pe ziua de azi a fost de 8,4 L/100 .

Asa ziceam si eu la inceput, dar cand faci 30-35.000 de km pe an, incepi sa numeri si litrii de benzina care ii bagi in plus. (nu o lua ca un afront, e doar o remarca). Sper sa iti aduca cel putin tot atatea satisfactii cate mi-a adus "batrana" mea mie ...si BINE AI VENIT! La mai multi km....

backrip
EVO I

Mesaj de backrip » Mar Iul 21, 2009 10:39 pm

Multumesc frumos.

Aseara mi-a rezolvat cineva capota cu cheia, din mijlocul capotei, pana pe far... Zgarietura nu este chiar adanca, iese la un polis. Ce oameni frate! Ce oameni!

Consumul astazi a fost de 8.7
Inca nu au aparut greierasi.

Numai bine! Cristian

Scrie răspuns

Înapoi la “Coltul meu”