Custom Headlights
O sa ma apuc si eu sa dau jos 1 far sa vad daca merga decapsat........am inceput sa visez noptea farurile cu deamon eyes. Sa va arat ce s-a intamplat si cu farurile unui Megane II (aici s-a renuntat la becul din lupa originala pentru ca s-a montat instalatie de bixenon, iar in locul becului scos s-au montat leduri smd de intensitate mare rosii /albe)........deci,......primul pas a fost facut .......
.....oricum, ideea este ca are cine sa se ocupe de intreaga operatiune si nu la pretul astronomic de 850 usd, leduri am de unde sa iau......mai ramane sa vad cum se poate baga ledul in spatele lupei fara sa incurce becul si fara ca ledul sa fie topit din cauza caldurii degajate de becul de la instalatia de xenon.
Cu ledurile acelea de pe margini (cele 5 dreptunghiulare) este cel mai simplu de rezolvat.
Tineti-mi pumnii..........daca iese treaba buna rezolvam cu deamon eye in Bucuresti (masina mea esta cobai pentru teste)
.....oricum, ideea este ca are cine sa se ocupe de intreaga operatiune si nu la pretul astronomic de 850 usd, leduri am de unde sa iau......mai ramane sa vad cum se poate baga ledul in spatele lupei fara sa incurce becul si fara ca ledul sa fie topit din cauza caldurii degajate de becul de la instalatia de xenon.
Cu ledurile acelea de pe margini (cele 5 dreptunghiulare) este cel mai simplu de rezolvat.
Tineti-mi pumnii..........daca iese treaba buna rezolvam cu deamon eye in Bucuresti (masina mea esta cobai pentru teste)
- Fişiere ataşate
-
- Resize_of_IMG_3386.jpg (31.99 KiB) Vizualizat de 1922 ori
-
- Resize_of_194.88.148.41.jpg (40.88 KiB) Vizualizat de 1944 ori
-
- Resize_of_194.88.148.40.jpg (28.09 KiB) Vizualizat de 1938 ori
- shadow2blade
- EVO I