Defecte posibile COLT - rezolvare
eu stiu ca in general rulmentii huruie, nu scartaie.
scartait e posibil sa il ai de la placutele de frana, care cand se consuma, au un diapazon (o piesa metalica) care atinge de disc, generand un scartait metalic.
eu de rulment care sa scartaie nu am auzit.
oricum trebuie gasit ce e cu zgomotul...nu il lasa asa!
scartait e posibil sa il ai de la placutele de frana, care cand se consuma, au un diapazon (o piesa metalica) care atinge de disc, generand un scartait metalic.
eu de rulment care sa scartaie nu am auzit.
oricum trebuie gasit ce e cu zgomotul...nu il lasa asa!
vreau sa imi iau si eu un colt 1.3 /95 ..DARR!! Dupa ce ati scris aici cred ca ma razgindesc..)
-ma repet ..dupa ce ati scris aici cred ca e cea mai nereusita masina..)
PS: eu am un matiz de 3 ani am 50.000 km si am schimbat doar placute de frina bujii, filtre,ulei...( consumabilele)
in rest nimic major si inca mai este ok...
MA SPERIATI OAMENI BUNI..)
-ma repet ..dupa ce ati scris aici cred ca e cea mai nereusita masina..)
PS: eu am un matiz de 3 ani am 50.000 km si am schimbat doar placute de frina bujii, filtre,ulei...( consumabilele)
in rest nimic major si inca mai este ok...
MA SPERIATI OAMENI BUNI..)
cryace fii atent si eu am avut un matiz timp de 3 ani cu 154.000 km si mergea ok,dar cum mergea,nu se compara,toate pica,mai tarziu sau mai devreme,diferenta la japoneze e ca pica tarziu,dar cand pica te costa nu gluma.
Credema ca e diferenta inimaginabila intre matiz-colt....cu toate ce auzi aici eu o recomand.
Credema ca e diferenta inimaginabila intre matiz-colt....cu toate ce auzi aici eu o recomand.
Da stiu asta ca e diferenat ff mare .... e diferenta mare intre orice masina ( exceptie dacia) si matiz ..( am mai condus nenumarate modele "marci" am permis de aprox 15 ani ( dar nu asta conteaza) ...
- Chiar am facut un drive-test cu un colt 1.3 ( eram 3 in masina de aprox 80-90 kg) si chiar mi-a placut cum sa comportat ..
- ma refer la faptul ca se plinge multa lume .. ca au probleme cu ele ""si chiar cind sunt in garantie ""
Toata lumea stie ca masinile japoneze sunt mai fiabile ( ceea ce nu cred ca e regula generala) si chiar de aceea am ramas surprins......aia zornaie ..aia zguduie...aia sa stricat....etc...
ps: Ma poate contrazice cineva ... astept pareri..
- Chiar am facut un drive-test cu un colt 1.3 ( eram 3 in masina de aprox 80-90 kg) si chiar mi-a placut cum sa comportat ..
- ma refer la faptul ca se plinge multa lume .. ca au probleme cu ele ""si chiar cind sunt in garantie ""
Toata lumea stie ca masinile japoneze sunt mai fiabile ( ceea ce nu cred ca e regula generala) si chiar de aceea am ramas surprins......aia zornaie ..aia zguduie...aia sa stricat....etc...
ps: Ma poate contrazice cineva ... astept pareri..
QUOTE (cryacc @ Oct 26 2009, 04:49 PM) - ma refer la faptul ca se plinge multa lume .. ca au probleme cu ele ""si chiar cind sunt in garantie ""
Posesorii de Colt, in lipsa problemelor reale ale masinii, se plang de maruntisuri pe forum.
Este o masina corecta pentru banii ei, mie in ~22.000 de km nu mi-a cerut nimic altceva decat benzina, ulei si filtre. Ca am mai vrut eu sa pun cate ceva pe ea, asta e partea a doua. Evident, ma mai deranjeaza uneori unii greierasi, insa cand citesc problemele altor marci, ma bucur ca la mine sunt prezenti doar greierasii respectivi.
Posesorii de Colt, in lipsa problemelor reale ale masinii, se plang de maruntisuri pe forum.
Este o masina corecta pentru banii ei, mie in ~22.000 de km nu mi-a cerut nimic altceva decat benzina, ulei si filtre. Ca am mai vrut eu sa pun cate ceva pe ea, asta e partea a doua. Evident, ma mai deranjeaza uneori unii greierasi, insa cand citesc problemele altor marci, ma bucur ca la mine sunt prezenti doar greierasii respectivi.
- Andrei_Iasi
- EVO I
problemele se datoreaza 99% din cauza calitatii finisajelor (greirasi, zgomote la rulare etc.) .
am mai spus si eu .
daca masina are ce ai cautat cand ai cumparat-o inseamna ca este OK.
spre ex eu am luat-o pentru motor, sisteme de siguranta , spatiu interior .
nu m-au intersat : antifonare, consum, calitatea a finisajelor .
este super ok.
abia la 58.000 schimb ceva serios si anume caseta de directe . altele sunt maruntisuri cum spuen si andrei.
daca va uotati pe forum-ul din UK o sa vedeti acolo probleme . oricum acolo masinile am vazut ca se modifica la greu si multe au ca si cauze aceste modificari , unele facute "dupa ureche".
daca pana la 100.000 nu bagi bani in reparatii (altele decat revizii) este o masina foarte buna.
am mai spus si eu .
daca masina are ce ai cautat cand ai cumparat-o inseamna ca este OK.
spre ex eu am luat-o pentru motor, sisteme de siguranta , spatiu interior .
nu m-au intersat : antifonare, consum, calitatea a finisajelor .
este super ok.
abia la 58.000 schimb ceva serios si anume caseta de directe . altele sunt maruntisuri cum spuen si andrei.
daca va uotati pe forum-ul din UK o sa vedeti acolo probleme . oricum acolo masinile am vazut ca se modifica la greu si multe au ca si cauze aceste modificari , unele facute "dupa ureche".
daca pana la 100.000 nu bagi bani in reparatii (altele decat revizii) este o masina foarte buna.
abia la 58.000 caseta de directie?? Inseamna ca ai avut noroc grozav..( alte masini nu schimba caseta de directie pina la pensie...)
PS: eu consider ca daca masina are garantie ( de ex) 3 ani pai nu ai de bagat nimica in ea 3 ani ( decit consumabilele) --iar daca ai si grija de ea.. durata poate sa se prelungeasca..
PS: eu consider ca daca masina are garantie ( de ex) 3 ani pai nu ai de bagat nimica in ea 3 ani ( decit consumabilele) --iar daca ai si grija de ea.. durata poate sa se prelungeasca..