Intalniri Spontane In Trafic
Azi pe la pranz in parcarea unui supermarket,in Bucuresti.Posesorul unui lancer rosu a parcat fix langa al meu,a coborat si imi admira masina ! Nu am apucat sa vorbesc cu el pentru ca vorbeam la telefon,dar daca a vazut stickerul cu ''mitsu.ro'' pe portbagaj si pe luneta masinii mele poate intra pe aici si se prezinta ? I-am sters o parte din numar,poate se supara....
Avem si o poza :
Avem si o poza :
- Fişiere ataşate
-
- lancer_rosu.jpg (333.18 KiB) Vizualizat de 2163 ori
Simbata eram la Azuga. Tocmai venisem de la Brasov, rupsesem un pic serpentinele pe ambele sensuri. Intrucit ne era cam foame, pun sortu' pe mine si dau drumu' la preparat fleicile. Cum stateam io cu iataganu' si halcile de carne-n mina, zice gagica-mea "a mai venit cineva". Cine dracu' sa vina, ca doar noi doi eram anuntati? Cind ma uit pe geam... sa-mi stea ceasu'! 3 Lancere de editii si motorizari diferite, parcate linga GWD. Din instinct ma pun in miscare catre poarta, uitind ca sunt echipat de scandal culinar. Atit a apucat gagica-mea sa-mi zica, sa las cutitu' din mina. Sortu' n-am mai apucat sa-l dau jos, drept pentru care a facut misto de mine o parte a forumului.
A facut cineva poze, baieti?
A facut cineva poze, baieti?