Placuta De Frana + Altele...

Utilizare, opinii, probleme si reparatii pentru Mitsubishi L200
Scrie răspuns
cristian_sen
EVO I

Mesaj de cristian_sen » Mie Oct 07, 2009 8:14 pm

Pai sunt noi si fac treaba buna momentan,cand s-or duce le schimb,nu le-am luat definitv. Nu mai face reclama la Kosarom ca eu si Garcia suntem fani Elit
Cu senzorul de apa nu ai ce sa verifici, ti-am spus si eu si cei de la service...nu poate fi reparat,schimba-l si gata! Te asigur ca L200 este in intregime fabricat in Thailanda ,nu are nici un surub romansc in ea.Ca le repara acolo asta e altceva,si in C-ta este un atelier foarte bun care repara. Ce stii tu de turbo fabricat in Romania e valabil pentru VW. Adica alea care se strica des . Daca mai vrei sa stii BMW-urile sunt vreo jumate facute in Ro (cablaje,scaune,bord la Sibiu,conducte si furtune chiar la tine la Iasi,faruri si ceasuri la Timisoare,anvelope de la Bucuresti ) ...si Mercedes au cate ceva de prin Romania,mai putin totusi.
Becuri mi-am pus si eu Phillips H4 originale(luate din Bulgaria).Astea care-s de la Metro sunt teapa. Garcia are parca xenoane dar eu nu-i pun,o sa-mi iau o masina cu xenoane din fabrica daca-mi plac asa de tare.Alea au instalatie de spalare si autoreglare automata,asa cum este legal. Daca ai consumatori mari pe masina cere la service catalogul de accesorii si cauta un suport pentru o a doua baterie,se pune in spatiul gol din stanga motorului langa peretele bordului cum stai in fata masinii,poate ai observat acolo un spatiu destul de mare care-i gol...chiar pe langa turbo adica. Pentru asta este,se pune o alta baterie in caz ca pleci in Africa sau ai goarne,reflectoare,muzici,etc.
In rest toate bune iti urez si eu,inclusiv traditonalul vds
Apropo ,intrebai ceva de consum cu vantul in spate ...probabil ca scade dar nu cu mult.
Acum o luna mi-am facut consumul : 840km cu un plin pe traseul Brasov,transfagarasan,A1,centura Bucuresti,A2. Pe Constanta-Tulcea am 7,1L pe bord,viteza 90-100km/h.Eu zic ca e bine pentru ditai iahtu'. Drumurile le-am facut in tandem cu un BMW automat seria 5 tot diesel de 2.5 care sub 9% nu a scazut. Bine,pe autostrada a mers ceva mai tare decat mine dar nu cu mult,eu 100-120 el 130-150.Consumul cel mai mare il am vara in C-ta ,vreo 12-13 cam asa dar acum cred ca e undeva pe la 9-10.Oricum nu conteaza pentru ca la motorina,mancare si femei nu fac nici o economie..

apetreicatalin67
EVO I

Mesaj de apetreicatalin67 » Joi Oct 08, 2009 4:29 pm

Sant foarte nervos pe mine.Azi am schimbat placutele de frana de pe fata,si cand am vazut ca mai puteam face ,lejer,20000-25000km,cu ele sa mor nu alta.As fi vrut sa rup recordul de 106000km.Deci sa spune-ti si la altii ca se pot face 120000km-125000km,lejer cu ele[bine....exceptie face,maria-sa,garcia].Acum sa va spun,cum aflati cand trebuie sa schimbati placutele;....cand ve-ti auzi un sunet prelung,scartiit care te scoate afara din masina,fara sa ai pedala apasata,deci zgomot tata,....te dai jos, te duci la roata din stanga fata,si pe interior,ai un colier[tabla]prins de placuta,il tragi an afara,sa nu mai faca zgomot,si te andrepti linistit[cu 2-3mm ferodou pe placuta]la un service.Deci,cand apar zgomote la franare,nu are treaba schimbarea placutelor,cu uzura.Eu,am fost fraer,ca mi-a fost lene sa dau jos roata sa ma uit,dar voi, sa nu procedati ca mine.Placutele sant TEXTAR,dar nu au santul ala pe mijloc,si vreau sa le vad la lucru dimineata daca mai scartaie.Acea tablita este numai pe o singura placuta,stanga fata interior.Am degresat apoi discurile cu spray de curatat,iar cu uzura stau beton beton.Nu stiu de ce,pe dreapta fata interior,uzura este mai mare cu 1mm,fata de celelalte fete care sant toate la fel........Ba fratilor .....cine tot face corectii pe textele noastre.....ca pe mine cel putin...nu ma deranjeaza daca gasesc greseli....vds.

nu cred ca am fost destul de explicit;acea tablita, face contact direct pe disc,......de acolo se aude acel zgomot deosebit de placut si agreat de toate nevestele.....care are...vds

cristian_sen
EVO I

Mesaj de cristian_sen » Joi Oct 08, 2009 7:01 pm

Pai si de ce nu le-ai pus la loc daca mai era carne pe ele Cataline? Nu era nici o problema ca nu le puneai de la o masina la alta si astea noi nu cereau de mancare.Mie imi facea zgomotul ala de care pomenesti mai ales la viraje si de abia atunci le-am schimbat.Daca era sa ma iau dupa reprezentanta le aruncam la 60 000,asa ar fi vrut ei. Tare as vrea sa vad placutele lui Garcia dupa ce le schimba,am impresia ca-l cam lucreza baietii de acolo. Tot Textar am si eu ,pe alea origininale nu scria nimic. Sunt bune astea noi dar in prima mie de km cam inegreste jantele,sa nu te sperii. Si vezi ca placuta buclucasa trebuia pusa pe dreapta exterior ca la o adica pe stanga interior trebuie sa te bagi pe sub masina daca vrei sa tragi de ea .Am impresia ca de fapt nici nu se poate ,parca discul e protejat pe interior,nu mai stiu exact.Ia vezi e asa cum zic eu?

apetreicatalin67
EVO I

Mesaj de apetreicatalin67 » Joi Oct 08, 2009 11:41 pm

Frate cristi,nu ai cum sa pui placuta invers, deoarece e asimetrica, am stat si eu si m-am gandit la anceput,si am lasat-o unde a zis,,ochiosu,,.Ce mai stii de Garsia,mai schimba vre-o placuta?Si eu ma antreb daca nu cumva astia al decoreaza cu placute uzate[de la mine,etc]dar le plateste,cu demnitate.Mai frate,nu ai cum sa razi an 20000km un set de placute originale,ca astia nu-s prosti cand au facut masina asta,au stiut nu te teme,si de tine ca te cheama garcia, si de cristi si de mine.......si au tinut cont bre.Eu cred ca te ancalta cu turcesti de 40s.Apropo,pe alea originale scria ceva an japoneza,va promit ca citesc maine,ca doar nu era sa le las,o sa-mi prinda bine o data, la un pretin etc.Am uitat,ma ia uitati-va voi sub scaunul soferului si spune-ti daca si la voi gasiti bucati mici din spuma aia din care e facut scaunul,ca la mine e din belsug.Cristi, la tine nu a anceput sa aparu o nuanta dubiosa pa scarile laterale,...nu rugina...altceva cam galbui.Regret ca nu am facut o poza cu proiectoarele pe el,toti mi-au zis ca nu mai e cum a fos,parca nu-i acoperita masina.Tu cati km ai cu masina Cristi?....vds...

cristian_sen
EVO I

Mesaj de cristian_sen » Vin Oct 09, 2009 10:51 am

Bre nea Cataline placuta cu 'senzor' e pe roata dreapta exterior daca nu ma crezi uita-te si la alte masini. Discul frana e protejat pe interior de o tabla exact pe marimea lui,nu ai cum sa umbli la el,nici nu se vede.Stiam de tabla aia ca mi-au zis odata ca e zgariata ,cine stie prin ce oi fi agatat-o.
Sub scaun am si eu spuma,frimituri,paianjeni,dinozauri,etc. Bucatile de spuma apar daca e scaunul fortat,da-l bre mai pe spate ca smecherii.
Masina mea nu are scari exterioare,e mai rudimentara.Proiectoarele de ce zici ca le-ai dat jos?
Eu ieri am ajuns la 108 000km.

DeBogdan
EVO I

Mesaj de DeBogdan » Vin Oct 09, 2009 1:33 pm

Catalin (Apetreicatalin),

Legat de campania de service Mitsubishi, oferta sta asa:

30% discount pentru bateriile si stergatoarele originale Mitsubishi Motors

15% discount general pentru restul de piese si accesoriile originale Mitsubishi Motors

15% discount la manopera

Aceasta oferat este valabila pentru TOATE vehiculele Mitsubishi Motors si si la toti dealerii Mitsubishi Motors. mai mult decat atat, acelasi lucru este zis si in reclama pe care ai auzit-o la radio.
Daca te intereseaza, uite reclama:

Daca nu e cu suparare, spune si tu care a fost persoana care a spus aberatiile cu campanie valabila numai la vehicule de peste doi ani

Legat de placute, daca le schimbi, vezi sa nu uiti sa pui la loc placutele de tabla antizgomot, ca dupa aceea vei avea parte de un minunat concert de placute de frana si discuri.
Fişiere ataşate

[Extensia mp3 a fost dezactivată şi nu mai poate fi afişată.]

Garsia
EVO I

Mesaj de Garsia » Vin Oct 09, 2009 5:10 pm

Ttai zgomotul ala se aude cand pui frana ptr ca placutele tale sunt ecologice...

QUOTE (cristian_sen @ Oct 8 2009, 07:01 PM) Pai si de ce nu le-ai pus la loc daca mai era carne pe ele Cataline? Nu era nici o problema ca nu le puneai de la o masina la alta si astea noi nu cereau de mancare.Mie imi facea zgomotul ala de care pomenesti mai ales la viraje si de abia atunci le-am schimbat.Daca era sa ma iau dupa reprezentanta le aruncam la 60 000,asa ar fi vrut ei. Tare as vrea sa vad placutele lui Garcia dupa ce le schimba,am impresia ca-l cam lucreza baietii de acolo. Tot Textar am si eu ,pe alea origininale nu scria nimic. Sunt bune astea noi dar in prima mie de km cam inegreste jantele,sa nu te sperii. Si vezi ca placuta buclucasa trebuia pusa pe dreapta exterior ca la o adica pe stanga interior trebuie sa te bagi pe sub masina daca vrei sa tragi de ea .Am impresia ca de fapt nici nu se poate ,parca discul e protejat pe interior,nu mai stiu exact.Ia vezi e asa cum zic eu?
Salut, daca vrei sa imi vezi palcutele ti le arat , le am la garaj

Intrebare: VOI AVETI FILTRU DE POLEN LA L200 AL VOSTRU?
Eu am...

cristian_sen
EVO I

Mesaj de cristian_sen » Vin Oct 09, 2009 7:21 pm

Nu prietene,cand senzorul ala atinge discul se aude un zgomot ca de creta pe tabla de scoala dar de vreo 10 ori mai puternic. Cad tanzarii pe 1 km imprejur. Daca tu nu l-ai auzit inseamna ca schimbi placutele mai repede decat trebuie.Tu pe ce parte ai placuta aia cu motz?
Placute ecologice toata lumea are inclusiv tu.Nu exista altceva de cumparat,originale sau nu...daca zici ca nu ai inseamna ca le-ai confectionat pesonal din azbest.Chiar as vrea sa le vad ia-o pe aia cu senzor in masina sa ma uit la ea cand ne-om mai vedea.
Fitru polen am si eu ,am impresia ca e cel mai scump fitru de pe masina...

apetreicatalin67
EVO I

Mesaj de apetreicatalin67 » Vin Oct 09, 2009 10:07 pm

Bre fratilor,unde v-a crescut voua filtrul de polen ca la mine nici n-a anmugurit.Cred ca senzorul ala al pun ei unde vreau,dar pe interior,eu l-am gasit pe stanga interior,nimeni nu a umblat la masina mea nici cand am dormit,fara sa ma contrazic cu nimeni.Am pus tablitele la loc,monser,ca stiam de povestea lor.La prima frana am avut emotii azi dimineata,ei bine nu a scos nici un zgomot.

apetreicatalin67
EVO I

Mesaj de apetreicatalin67 » Vin Oct 09, 2009 10:13 pm

Esti tare si la mai multi km. fara evenimente[drumuri bune,DOAMNE"ajuta].Cu proiectoarele s-a luat garda de mine,cu bun simt, mi-a aratat litera legii si am dedus ca are dreptate,iar eu cum nu prea am timp de stat la taifasuri cu militzia cand muncesc,am ajuns la concluzia sa le dau jos.

Scrie răspuns

Înapoi la “Mitsubishi L200”