Placute de frana la lancer di-d
QUOTE (shadow2blade @ Jun 18 2009, 08:03 PM) Sincer sa fiu ma intereseaza muuult mai mult sa schimb mai des placutzele, dar sa stiu ca am o frana beton, decat sa le schimb mai rar....sau sa nu mai aiba cine sa le schimbe
In schimb as lua niste placutze de upgrade, dar tot sport, care sa imbunatateasca si mai mult franarea, daca se gasete asa ceva
EBC GreenStuff sunt placute de upgrade sport. Nu stiu cat de bine franeaza masina cu ele pentru ca nu le-am montat inca, dar nu am auzit pe nimeni sa se planga de EBC. Pret 225 ron/fata si aproximativ 260 ron/spate.
In schimb as lua niste placutze de upgrade, dar tot sport, care sa imbunatateasca si mai mult franarea, daca se gasete asa ceva
EBC GreenStuff sunt placute de upgrade sport. Nu stiu cat de bine franeaza masina cu ele pentru ca nu le-am montat inca, dar nu am auzit pe nimeni sa se planga de EBC. Pret 225 ron/fata si aproximativ 260 ron/spate.
- Fişiere ataşate
-
- Placute_Frana_EBC_Fata.jpg (100.02 KiB) Vizualizat de 2175 ori
-
- Placute_Frana_EBC_Fata__1_.jpg (89.68 KiB) Vizualizat de 2200 ori
- shadow2blade
- EVO I
Pe site-ul lor am gasit :
Greenstuff 2000 series for sport compact and hot hatches
Greenstuff 6000 series for entry level truck and SUV upgrade
Greenstuff 7000 low dust Truck and SUV Brakes
ale tale sunt 6000 ?
Din comment-uri am vazut ca sunt mai zgomotoase si ar lasa mai mult praf decat stock..... dar franeaza mai bn....merita incercat.
Tine-ne la curent daca le montezi.
Greenstuff 2000 series for sport compact and hot hatches
Greenstuff 6000 series for entry level truck and SUV upgrade
Greenstuff 7000 low dust Truck and SUV Brakes
ale tale sunt 6000 ?
Din comment-uri am vazut ca sunt mai zgomotoase si ar lasa mai mult praf decat stock..... dar franeaza mai bn....merita incercat.
Tine-ne la curent daca le montezi.
- shadow2blade
- EVO I
Sincer, nu stiu exact daca sunt GreenStuff de 2000 sau de 6000.
Pentru Lancer 2008 inca nu se fabrica discuri de catre EBC. Si eu am vrut sa iau, dar..........
Cu titlu informativ, si-a luat un prieten pentru un Renault Megane 2 si l-a costat 500 ron setul/fata, discuri EBC USR.
Discurile Torbo Groove sunt ventilate, dar nu sunt si perforate.......asta e nasol. Mie imi plac mai mult cele USR.......asa ca fapt divers........
link 4turbo
Pentru Lancer 2008 inca nu se fabrica discuri de catre EBC. Si eu am vrut sa iau, dar..........
Cu titlu informativ, si-a luat un prieten pentru un Renault Megane 2 si l-a costat 500 ron setul/fata, discuri EBC USR.
Discurile Torbo Groove sunt ventilate, dar nu sunt si perforate.......asta e nasol. Mie imi plac mai mult cele USR.......asa ca fapt divers........
link 4turbo
- shadow2blade
- EVO I
Sunt ultima persoana care vrea placutze cu denumiri de genu' sport,formula,racing etc. Vreau niste placutze care sa se comporte cel putin la fel de bine...daca nu chiar mai bn, sa fie la fel de silentioase, sa nu mai lasa la fel de mult praf si daca sa poate sa nu coste ca la reprezentanta Vreau cam multe,nu ?
Am montat acum ceva timp placutele de la EBC. Prima impresie a fost ok...franele tin mai bine decat cu placute stock. Abia dupa aprox 500 km rulati au inceput sa se simta cu adevarat performantele placutelor...sunt mai mult decat multumit de cum franeaza masina. La inceput scoteau si un zgomot ciudat (metal care freaca pe alt metal), dar acum a disparut acest zgomot.