2008, Mitsubishi Lancer, 2.0 DID, 140CP, Black Mica, Instyle
Le-am facut la un mic atelier care se ocupa cu interioare auto, tapiterii auto etc, atelier situat in incinta C&I Bucuresti (in spatele Garii Obor - pe soseaua Baicului). Acolo lucreaza 2 baieti, dar fac treaba de calitate. Pentru fetele de usi mi-au luat 100 euro (materiale + mana de lucru). Un nr de telefon pentru contact 0724.730.252 sau un id de mess: interioare.auto
E, la telefon iti raspund, dar sa vezi cand te prind.... . Cred ca este vorba de gustul fiecaruia si de piticii de pe creier . Mie imi place ce a iesit si cred ca asta ii lipsea masinii la interior...parerea mea...de om dus cu capu'.
Dupa ce ca 2 zile am umblat fara fetele de usi, acum a venit vremea sa umblu si fara consola centrala si cu bordul jumulit...un tuning mai bun ca asta nici ca se putea
Dupa ce ca 2 zile am umblat fara fetele de usi, acum a venit vremea sa umblu si fara consola centrala si cu bordul jumulit...un tuning mai bun ca asta nici ca se putea
- Fişiere ataşate
-
- interior__12_.jpg (44.05 KiB) Vizualizat de 2043 ori
-
- interior__1_.JPG (73.6 KiB) Vizualizat de 2045 ori
-
- DSC02011.JPG (155.35 KiB) Vizualizat de 2028 ori
-
- DSC02010.jpg (120.58 KiB) Vizualizat de 2024 ori
-
- DSC02009.jpg (125.33 KiB) Vizualizat de 2047 ori
- marius_EVO
- EVO I
- Corliceanu
- EVO I
Astazi s-a finalizat proiectul cu consola centrala imbracata in piele...mai axact am terminat manerul de la frana de mana la care m-am chinuit aprox. 4 ore, pentru ca restul a fost gata de aseara. Consola a fost facuta de baietii care mi-au facut si fetele de usi, iar eu am facut manerul de la frana de mana. Urmeaza sa schimb cusaturile de la nuca schimbatorului de viteze si sa le fac din nou cu ata neagra asa cum este si manerul de la frana de mana (unde pui ca prea multa ata gri la interior a inceput sa ma streseze ). Pana la urma rezultatul este acceptabil si imi place ce a iesit.
- Fişiere ataşate
-
- consola_centrala_piele__6_.jpg (1.99 MiB) Vizualizat de 2036 ori
-
- consola_centrala_piele__5_.jpg (2.04 MiB) Vizualizat de 2030 ori
-
- consola_centrala_piele__4_.JPG (4.09 MiB) Vizualizat de 2042 ori
-
- consola_centrala_piele__2_.jpg (1.83 MiB) Vizualizat de 2026 ori
-
- consola_centrala_piele.jpg (4.02 MiB) Vizualizat de 2047 ori