Pregatiri Pentru Iarna
eu le-as pozitiona asa:
Fulda peste Barum
am vandut fulda destul de mult (chiar si de camioane) si nu au fost plangeri. fulda s-au ridicat mult.
daca nu mergi extrem si nu faci circuite, si barumul este ok. eu zic ca trebuie avut in vedere ca sunt niste anvelope care le incaltam 3 luni.
bafta la shopping
Fulda peste Barum
am vandut fulda destul de mult (chiar si de camioane) si nu au fost plangeri. fulda s-au ridicat mult.
daca nu mergi extrem si nu faci circuite, si barumul este ok. eu zic ca trebuie avut in vedere ca sunt niste anvelope care le incaltam 3 luni.
bafta la shopping
QUOTE (bobu @ Oct 26 2009, 11:51 PM) Recomand Goodyear UG7+ pt mers predominant pe asfalt datorita zgomotului de rulare mic = Bucy poate confirma.
Confirm si eu ca aceste anvelope sunt mai silentioase decat dunlop-urile stock, iar pe zapada si ploaie au aderenta foarte buna, cel putin pe ploaie de cate ori am mers cu ele nu mi-a intrat foarte rar astc si parca masina se lipeste de asfalt, pe cand la dunlop aproape ca merg numai cu astc.
Confirm si eu ca aceste anvelope sunt mai silentioase decat dunlop-urile stock, iar pe zapada si ploaie au aderenta foarte buna, cel putin pe ploaie de cate ori am mers cu ele nu mi-a intrat foarte rar astc si parca masina se lipeste de asfalt, pe cand la dunlop aproape ca merg numai cu astc.
QUOTE (COObra @ Oct 28 2009, 07:03 PM) eu le-as pozitiona asa:
Fulda peste Barum
bafta la shopping
multumesc, o sa tin cont!
Fulda peste Barum
bafta la shopping
multumesc, o sa tin cont!
Pe mine m-au castigat baietii cu:
QUOTE (bobu @ Oct 26 2009, 11:51 PM) Recomand Goodyear UG7+ pt mers predominant pe asfalt datorita zgomotului de rulare mic = Bucy poate confirma.
Insa nu le-am probat pe zapada sa vad cum sunt, totusi m-am orientat si pe unul din topurile nemtilor unde dimensiunea mea 195/65/15 GY Ultragrip 7+ au iesit pe primul loc overal
Insa nu le-am probat pe zapada sa vad cum sunt, totusi m-am orientat si pe unul din topurile nemtilor unde dimensiunea mea 195/65/15 GY Ultragrip 7+ au iesit pe primul loc overal
mersi gabi
am gasit o oferta buna la Micheline Alpine A3 185/60/r15 la 269 ron bucata ...
problema e ca 185/55/r15 cat am stock sunt 340 de ron
dupa un calcul cu tyre assistant...mi-a iesit urmatoarele diferente:
.................................185/55/R15 [stock]............... 185/60/r15 [ce ma tenteaza]
overall diameter ...............583mm................................ 603mm
sidewall height ................ 101mm ............................... 111mm
revs per km.................... 545,99 ................................. 527,88
value on 100km/h .............100 ...................................... 96,68
clearance difference ........10,00 mm 3%
deci...ce spuneti...merita sa dau aprox 300 de ron in plus doar ca sa fie in marimi exacte sau pot sa ma indrept spre astea?
de potrivit se potrivesc sigur...pentru ca anu trecut am avut 186/65 puse si nu au agatzat nicaieri
am gasit o oferta buna la Micheline Alpine A3 185/60/r15 la 269 ron bucata ...
problema e ca 185/55/r15 cat am stock sunt 340 de ron
dupa un calcul cu tyre assistant...mi-a iesit urmatoarele diferente:
.................................185/55/R15 [stock]............... 185/60/r15 [ce ma tenteaza]
overall diameter ...............583mm................................ 603mm
sidewall height ................ 101mm ............................... 111mm
revs per km.................... 545,99 ................................. 527,88
value on 100km/h .............100 ...................................... 96,68
clearance difference ........10,00 mm 3%
deci...ce spuneti...merita sa dau aprox 300 de ron in plus doar ca sa fie in marimi exacte sau pot sa ma indrept spre astea?
de potrivit se potrivesc sigur...pentru ca anu trecut am avut 186/65 puse si nu au agatzat nicaieri