Casco Pentru Lancer
Eu am 2 oferte bune pt un lacner 1.6invite euro 5 an fabricatie 2010 suma asigurata 16520euro. MEntionez ca masina e noua si urmeaza sa vina cam in2 saptamani.
1. Generali 680euro/an cufransiza 100euro/eveniment
2. BCR 968euro/an fara fransiza sau 818euro/an cu fransiza 100euro/eveniment
Sunt intr-o dilema mare nustiu ce sa aleg la generalii e mutl mai ieftin dar parca nu as vrea fransiza. La masina care am avuto inainte(logan) aveam in medie 1 dauna pe an, deci ar fi mai rentabil la generali, dar si daca am ghinion sa am mai mult de 3 daune ies in pierdere saudaca amozgarietura pe portbagaj si una pe portiera la generali tre sa platesc 2 fransize de exemplu. Deocamdata parca as merge mia mult pe generali, dar inca ma mai gandesc, mai am timp 2 saptamani.
1. Generali 680euro/an cufransiza 100euro/eveniment
2. BCR 968euro/an fara fransiza sau 818euro/an cu fransiza 100euro/eveniment
Sunt intr-o dilema mare nustiu ce sa aleg la generalii e mutl mai ieftin dar parca nu as vrea fransiza. La masina care am avuto inainte(logan) aveam in medie 1 dauna pe an, deci ar fi mai rentabil la generali, dar si daca am ghinion sa am mai mult de 3 daune ies in pierdere saudaca amozgarietura pe portbagaj si una pe portiera la generali tre sa platesc 2 fransize de exemplu. Deocamdata parca as merge mia mult pe generali, dar inca ma mai gandesc, mai am timp 2 saptamani.
E mai ieftin dar e cu fransiza. Bine ca sa fie mai avnatajos bcr ar trebui ca la generali sa am minim 4 daune ca per total sa ies mai scump ca la bcr. Cred ca la generali am sa fac avand in vedere ca media mea nu a fost mai mare de o dauna pe an. Si chair daca am 2 daune 680+200euro 2 fransize=880euro deci tot mai ieftin ca la bcr.