probleme si rezolvari pt mitsu carisma

Utilizare, opinii, probleme si reparatii pentru Mitsubishi Carisma
Scrie răspuns
chacha
EVO I

Mesaj de chacha » Mar Feb 09, 2010 6:55 pm

Stii Bistrita mai bine ca mine . Poate ai vazut Carisma aia inainte albastra de a reveni eu in Bistrita (2008) cu Carisma mea, o fi avand cineva Carisma la fel (doar ca ai zis ca sedan) si pe celelalte le-ai enumerat perfect. Chiar m-ai dat pe spate, deci dau o bere cand vi incoace. Da un semn.

calvaree
EVO I

Mesaj de calvaree » Mar Feb 09, 2010 8:07 pm

las ca dau un semn,e tare sa vezi doua carisme una langa alta eu asa ma bucur cand vad cate una in trafic,dar cred ca am vazut doar vreo 3 pana acuma,in sighisoara are doar un singur tip una,model dupa 99' da mai mult sta in centru orasului,foarte rar l-am vazut in miscare,in bistrita am vazut mai multe,in mures am mai vazut una tunata,la fel mi-a crescut inima ....mergem undeva si le punem una langa alta sa facem impresie ,glumesc,oricum sunt niste masini exceptionale,te rog inca ceva,daca ai timp si nu te incurca,sa te interesezi cat mar costa sa imi schimbe telescoapele mecanicul ala de care zici tu,ca aici nu ma mai bag,dupa experienta trecuta,am fost de mam interesat,si o zis ca e 18 lei ora de manopera daca nu cumpar telescoapele de la ei,iar eu le am deja cumparate...si o zis ca ar dura cam o zi sa le schimbe,cam mult zic eu,avand in vedere ca e service mare au tehnologie...

mersi mult...numa bine

chacha
EVO I

Mesaj de chacha » Mar Feb 09, 2010 8:19 pm

Maine o scot pe a mea din service dar astia sunt reprezentanta Mitsu. Am bagat-o azi la distributie si au zis ca trebuie si rulmentii de presiune + flanse schimbate pe fata deci numai maine sosesc si maine cand ridic masina, ii intreb. Oricum fiind reprezentanta, nu ii scoti la 18 lei ora clar dar nici o zi de munca nu iti vor tarifa. De lucrat lucreaza bine, eu sunt la a 6-a revizie la ei in 2 ani, deja mi-am facut o parere zic eu.

calvaree
EVO I

Mesaj de calvaree » Mar Feb 09, 2010 8:44 pm

super,mersi mult,si eu am schimbat distributia anu trecut prin vara,tot in bistrita am schimbat-o,acolo pe centura la un service,nu e mare,dar au lucrat bine,mai ales ca a fost gratis il cunosteam pe patron ...cat te-a costat tot kitu?
e bine ca ai gasit un service unde iti repara masina,eu am avut un mecanic bun la podirei,mai mergeam la verificari la el,dar a plecat in austria si deasta la serviceuri mari nu ma prea atrage sa merg,k sunt patit peste cap cu ei...dar daca zici ca de atata vreme totusi masina e ok,si a trecut pe la ei,cred ca sunt ok...multa bafta cu masina,sa tina ce pui pe ea acuma ....eu asta spun la toti cei care oarecum stramba din nas cand le zic za am mitsubishi,pentru ca zic ei ca sunt masini slabe,si au piese scumpe:la pret nu sunt deloc diferite de celelalte decat daca iei japan parts,care bineinteles au si o garantie si durabilitate mai mare...iar la cat de mult tin piesele pe mitsubihi eu zic ca da clasa multor marci,asta e parerea mea,din propria experienta...

COObra
EVO I

Mesaj de COObra » Mar Feb 09, 2010 8:52 pm

18 lei ora de manopera mi se pare putin, iar o zi de munca sa schimbi 4 amortizoare, mi se pare exagerat de mult.
japanparts nu sunt japoneze.

chacha
EVO I

Mesaj de chacha » Mar Feb 09, 2010 9:02 pm

Bah, tu esti din Bistrita ca deja stii prea multe. Pesemne, mi te-ai maritat prin Sighisoara dar tot de pe Bargaie-Somes te tragi de loc, ori ba?

calvaree
EVO I

Mesaj de calvaree » Mar Feb 09, 2010 9:08 pm

da probabil nu e mult ora de manopera,desi la mures gasesc si mai ieftin,doar ca nu vreau sa mai risc...dar totusi o zi de munca,la 4 telescoape...se aduna destui bani...nu stiu cine face japan parts,dar au garantie mai mare,cineva mi le-a recomandat ca fiind printre cele mai bune...acuma nu stiu,pentru ca nu sunt un cunoscator prea mare al producatorilor de piese...am luat un burduf anu trecut de la japan parts,k mi lau spart pe cel vechi in service...si atunci mi-a zis cineva sa imi iau japan parts ca e cel mai bun....imi cer scuze daca gresesc si informez gresit,repet nu sunt cunoscator,din auzite stiu

chacha
EVO I

Mesaj de chacha » Mar Feb 09, 2010 9:12 pm

Fa un jurnal la masina ta daca vrei si pune niste poze. Ar fi fain sa o vedem.

calvaree
EVO I

Mesaj de calvaree » Mar Feb 09, 2010 9:14 pm

sunt sighisorean 100 % nascut si crescut aici...dar...mi-am luat sotie din bistrita si in plus am locuit acol un an jumate pana ne-am mutat aici...iar acum trebuie sa vin acol destul de des ca imi cumpar materii prime de acol...si tre sa vizitez neamurile imi place bistrita,e a doua casa pentru mine,si cunosc deja destui oameni pe acol deasta stiu atatea.am luat bistrita la pas ceva vreme ai fost pe aproape cu maritatu ai nimerit-o...doar ca era invers treaba

calvaree
EVO I

Mesaj de calvaree » Joi Feb 18, 2010 2:17 pm

cine se stie cat de cat la motoare...carisma mea suna din ce in ce mai tare,motorul urla puternic si vibreaza acceleratia in timpul mersului...pe saptamana viitoare ma duc cu ea la un prieten,cel mai bun mecanic la motoarele pe injectie sa vedem ce are si revin sa va spun de la ce pot fi simptomele...dar pana atunci orice sfat e bine venit,dar sa fie bun

Scrie răspuns

Înapoi la “Mitsubishi Carisma”