2007 Mitsubishi Colt Z30 1.3 MIVEC 95 CP Blue Atlantis
- marocanu2009
- EVO I
- marocanu2009
- EVO I
- marocanu2009
- EVO I
week-end-ul asta am fost la busteni si am avut, pot sa spun cea mai tare aventura a mea de pana acum.
am gasit pe unii care fac calatorii off-road prin muntii Bucegi. Au numai masini adevarate, Mitsubishi si Suzuki.
am plecat din busteni 3 adulti si 2 copii si am inceput aventura. dupa ce a cules o sanie metalica de la sediul firmei, ne-am indreptat spre sudul muntilor, la calea de acces spre Hotel Pestera.
de unde drumul a fost acoperit numai cu zapada, s-a montat sania pe L200 si a inceput aventura. Pana la hotel, 30 km, am mers cu sania, cu pauze de rigoare pentru poze si vizitarea diferitelor locatii, manastirea de la pestera ialomicioara.
bineinteles ca eu am stat tot timpul pe sanie.
web siteul lor este aici off road. pun si niste poze:
am gasit pe unii care fac calatorii off-road prin muntii Bucegi. Au numai masini adevarate, Mitsubishi si Suzuki.
am plecat din busteni 3 adulti si 2 copii si am inceput aventura. dupa ce a cules o sanie metalica de la sediul firmei, ne-am indreptat spre sudul muntilor, la calea de acces spre Hotel Pestera.
de unde drumul a fost acoperit numai cu zapada, s-a montat sania pe L200 si a inceput aventura. Pana la hotel, 30 km, am mers cu sania, cu pauze de rigoare pentru poze si vizitarea diferitelor locatii, manastirea de la pestera ialomicioara.
bineinteles ca eu am stat tot timpul pe sanie.
web siteul lor este aici off road. pun si niste poze:
- Fişiere ataşate
-
- P1020830.JPG (2.5 MiB) Vizualizat de 1682 ori
-
- P1020826.JPG (2.12 MiB) Vizualizat de 1660 ori
azi am vazut o chestie ciudata rau de tot. am vazut ca tapiteria de pe scaunul soferului s-a rupt. nu cred ca i sa mai intamplat cuiva, dar sunt curios sa vad ce fata vor face cei de la litex cand vor vedea asta.
si apropo, am inceput sa aud cum ambreiajul incepe sa scartie, de parca ar fi o usa neunsa.
si apropo, am inceput sa aud cum ambreiajul incepe sa scartie, de parca ar fi o usa neunsa.