Activitatea Moderatorilor

Forum privat dedicat activitatii moderatorilor
Scrie răspuns
chacha
EVO I

Mesaj de chacha » Sâm Mar 27, 2010 6:45 pm

De la comfort_auto:

QUOTE Salut chacha,

Voiam sa adaug un anunt de vanzari Cruise control si altele de pe www.comfortauto.ro pe forum si cred ca l-am si adaugat, dar nu reusesc sa il vad. desi la mine in profil spune ca am 1 post adaugat, nu il gasesc.

vad 2 posibilitati:
- sa nu il fi adaugat
- sa il fi adaugat dar sa fie sters din diferite cauze de publicitate.

Poti sa verifici te rog? si daca e varianta a 2-a sa imi spui in ce conditii pot posta anunt.

Mersi
Luci
Buna ziua,
Inainte de a posta pe mitsu.ro va rog sa cititi Regulamentul unde veti vedea ca sunt stipulate conditiile de postare la bursa. Forumul mitsu.ro nu incurajeaza inscrierea pe el DOAR pentru vanzarea de produse, astfel ca fiecare topic creat astfel este sters daca nu indeplineste conditiile din Regulament. De asemenea, nu incurajam postarea offtopic doar pentru a aduna un nr de posturi. 15 minute de lecturare a Regulamentului va face totul mult mai clar.

O zi frumoasa.

Editare ulterioara: Raspuns de la acelasi user:
QUOTE buna seara,

am citit regulamentul si asta seara inca o data.
propun schimbarea: "4. Neachitarea de obligatii in cazul unei achizitii prin Group by se lasa cu ban permanent."
in "4. Neachitarea de obligatii in cazul unei achizitii prin Group buy se lasa cu ban permanent."

nu am nici o recomandare, nu as vrea sa ma pun sa pun stiri sau bancuri ca sa adun x posturi(cum am fost sfatuit pe alte forumuri) astfel incet sa pot sa pun anunt la Bursa. Daca nu se poate altfel o sa adun posturile necesare dandu-mi cate o parere tehnica pe ici pe colo. O sa va rog frumos sa imi spuneti ce solutie exista ca sa pot sa pun urmatorul anunt:

Titlu: [Vand] Cruise Control, Xenon, Semnalizare Cu Impuls, Cheie briceag

Cele mai ieftine produse aftermarket pentru masina ta.

www.comfortauto.ro

Cruise control:
- http://www.comfortauto.ro/index.php?opt ... 1&Itemid=9

Semnalizare cu impuls: apesi o data semnalizeaza de N ori cu N configurabil la instalare.
http://www.comfortauto.ro/index.php?...id=19&Itemid=9
si altele.

pentru orice alte detalii va stam la dispozitie pe forum
YM: comfort.auto
Deja insista si semnalizeaza si o greseala de traducere in Regulament.
Stie cineva userul sa il recomande, il punem pe tusa? Vad ca e insistent...

gabitzu
EVO I

Mesaj de gabitzu » Sâm Mar 27, 2010 10:50 pm

Pai omul vad ca e bine intentionat si nu rau-voitor. Daca isi da interesul sa-si promoveze afacerea e foarte bine.
In plus eu i-as da o bila alba pentru urmatoarea chestie:

QUOTE nu am nici o recomandare, nu as vrea sa ma pun sa pun stiri sau bancuri ca sa adun x posturi(cum am fost sfatuit pe alte forumuri) astfel incet sa pot sa pun anunt la Bursa. Daca nu se poate altfel o sa adun posturile necesare dandu-mi cate o parere tehnica pe ici pe colo.

Eu zic ca i-am putea lasa anuntul cand isi va aduna posturile.

chacha
EVO I

Mesaj de chacha » Sâm Mar 27, 2010 10:57 pm

Sincer si eu sunt de acord dar sa vedem ce zic si ceilalti.

cix
EVO I

Mesaj de cix » Dum Mar 28, 2010 12:16 am

Eu sunt mai rau si zic sa nu il lasam
Sunt o gramada de situri de anunturi, iar mitsu.ro nu este unul dintre ele. Si-a cam gresit situl.

cristibna
EVO I

Mesaj de cristibna » Dum Mar 28, 2010 12:18 am

Ceea ce spune , cum a zis si Gabi , e destul de fair. Ce vrea sa promoveze sunt chestii misto , desi nu stiu cati de la noi de pe forum le-ar face la masinile lor. Eu mi le-as face , ca sunt chiar misto , cel putin aia cu semnalizarea . Daca tot ce are el in afacere sunt si pentru posesorii de masini Mitsubishi , eu zic ca-l putem lasa . Daca sunt oameni nemultumiti de raspunsurile userului cu privire la aceste produse pt Mitsu , ii dam vacanta .

andrei.pex
EVO I

Mesaj de andrei.pex » Dum Mar 28, 2010 12:54 am

Si eu sunt de parer ca`i tb vacanta.... cum ar fii sa inceapa toti sa modifice/interpreze regulamentul dupa bunul plac? va dati seama ce s`ar alege de mitsu.ro un fel de " LA BIBANU S.R.L"

chacha
EVO I

Mesaj de chacha » Dum Mar 28, 2010 11:28 am

QUOTE 2. Pentru a posta in sectiunea BURSA, utilizatorul trebuie sa aiba cel putin 30 de zile vechime si minim 15 posturi in alte arii ale forumului. Exceptie fac cazurile in care utilizatorul vine cu recomandare din partea altui utilizator cu vechime de minim 180 de zile si 350 de posturi.
Am urmarit activitatea lui comfort_auto si vad ca are bunavointa (mai si raspunde unde stie) asa ca imi asum riscul de a posta la recomandarea mea. Nu e un precedent, mai sunt astfel de anunturi la bursa.

gabitzu
EVO I

Mesaj de gabitzu » Dum Mar 28, 2010 12:51 pm

QUOTE (andrei.pex @ Mar 28 2010, 01:54 AM) Si eu sunt de parer ca`i tb vacanta.... cum ar fii sa inceapa toti sa modifice/interpreze regulamentul dupa bunul plac? va dati seama ce s`ar alege de mitsu.ro un fel de " LA BIBANU S.R.L"

Daca ai fi fost atent pexule, eu am zis dupa ce-si aduna posturile impuse de regulament deci nu se modifica/interpreteaza nimic.
Pe de alta parte, chacha dandu-i recomandare iarasi nu a incalcat cu nimic regulamentul, este specificat ca se poate. Of, of, Bang, un deget !! Bine fie, in cazul tau Bang, o bere!

cristibna
EVO I

Mesaj de cristibna » Mie Mar 31, 2010 11:45 am

Userul conchistadorul si-a mai luat 10% warn pentru postare neregulamentara si postul sters ( il gasiti in trash )

cix
EVO I

Mesaj de cix » Joi Apr 01, 2010 4:03 pm

Andrei, chacha vedeti ca azi e ziua lui AaronTassle si face 29 de ani. Nu stiu de ce nu i-a zis nimeni "la multi ani" pana acum. Poate il sterge cineva

Scrie răspuns

Înapoi la “Coltul Moderatorilor”