Variante, dotari, preturi...opinii, impresii Lancer 2008
- zeus_anoxia
- EVO I
QUOTE (adisor35)vezi ca a adus din nou in bariera un lancer negru. data trecuta era un diesel , acum nu stiu , nu am oprit.
:evil: Fir-ar mama ei de sesiune c? nu pot ajunge ?n GL p?n? pe 8 feb... :-(
Am citit ?n Lancer Magazin (revist? distribuit? gratuit de Mitsubishi-Motors Rom?nia) c? Lancer 1.8 MIVEC va veni echipat fie cu o cutie manual? cu 5 rapoarte, fie cu una CVT cu 4 rapoarte. Asta e blasfemie!!! Pe http://www.mitsubishi-motors.de/ ?ns? apare cu manual? cu 6 rapoarte sau CVT cu 5 rapoarte... Ce pisici se petrece??
:evil: Fir-ar mama ei de sesiune c? nu pot ajunge ?n GL p?n? pe 8 feb... :-(
Am citit ?n Lancer Magazin (revist? distribuit? gratuit de Mitsubishi-Motors Rom?nia) c? Lancer 1.8 MIVEC va veni echipat fie cu o cutie manual? cu 5 rapoarte, fie cu una CVT cu 4 rapoarte. Asta e blasfemie!!! Pe http://www.mitsubishi-motors.de/ ?ns? apare cu manual? cu 6 rapoarte sau CVT cu 5 rapoarte... Ce pisici se petrece??
QUOTE (COObra)solutiile k&n le-am luat de la augsburg.........cred ca te-am si sunat din magazin dar ai zis sa nu iti iau ca plecai pe undeva prin concediu
da, asa e, acum ar fi fost bune solutiile.
Filtrul e curat, nu l-am folosit decat 2000 km dar e cam uscat, nu mi se pare ca ar mai fi uleios deloc...
Sa fie vreo problema ?
da, asa e, acum ar fi fost bune solutiile.
Filtrul e curat, nu l-am folosit decat 2000 km dar e cam uscat, nu mi se pare ca ar mai fi uleios deloc...
Sa fie vreo problema ?
initial am crezut ca vw il face apoi am auzit parca tot pe aici nu mai stiu sigur ca mitsu a cumparat de la vw licenta si il fabrica singur la el acasa .....nu stiu ce sa mai zic dar clar este motor de vw
sa pun poze nu pot dar le dau pe mail adminului cu rugaminte de a le pune el ....multumesc.
primii 50 km super nu ma ce sa reprosez. dealerul mia spus sa nu trec de 2000 ture voi ce stiti?
primii 25 km avg 8/100 urmatorii 6-6.6 /100
viteza medie 70-80 o repriza de 100 drumul este cu multe urcusuri coborisuri si curbe ....
sa pun poze nu pot dar le dau pe mail adminului cu rugaminte de a le pune el ....multumesc.
primii 50 km super nu ma ce sa reprosez. dealerul mia spus sa nu trec de 2000 ture voi ce stiti?
primii 25 km avg 8/100 urmatorii 6-6.6 /100
viteza medie 70-80 o repriza de 100 drumul este cu multe urcusuri coborisuri si curbe ....