Mitsubishi Lancer X (tuning si modificari optice)

Tuning si modificari optice: jante, exterior, interior...
Scrie răspuns
cix
EVO I

Mesaj de cix » Joi Aug 12, 2010 1:59 pm

Ce mai conteaza de la care e? Din 2010 toate modelele au ceasurile si acel ecran ca in poza de mai sus. Deocamdata la noi doar pe ASX am vazut. Nu cred ca e suficient sa schimbi doar acel ecran ca sa il ai asa.

COObra
EVO I

Mesaj de COObra » Joi Aug 12, 2010 2:04 pm

QUOTE Are si ASX-ul Tarmac,Gravel,Snow
si eu ce ar trebui sa mai zic/fac acu?

Devik aka Alex
EVO I

Mesaj de Devik aka Alex » Joi Aug 12, 2010 2:47 pm

Orice Mitsubishi din 2010 are asa ceva.
As face procedura de schimbare
O sa ma interesez luni sa vad ce si cum

Malakai
EVO I

Mesaj de Malakai » Joi Aug 12, 2010 5:52 pm

Daca aflii ceva concret te rog sa ne zici si noua, si mie imi place foarte mult.

Devik aka Alex
EVO I

Mesaj de Devik aka Alex » Lun Aug 16, 2010 10:54 pm

Am primit un raspuns in ceea ce priveste ecranul color... cica ar trebui schimbat tot bordul impreuna cu vitezometru si turometru :|
Am impresia ca am primit un raspuns rapid, cat de cat in necunostinta de cauza deoarece este o modificare recenta. In fine , nu am avut timp sa stau sa stiu sigur sigur daca trebuie schimbat tot bordul... o sa revin cu amanunte , dupa ce vorbesc cu persoana de la piese.

Malakai
EVO I

Mesaj de Malakai » Lun Aug 16, 2010 11:10 pm

De ce sa schimbi tot bordul ? Mi se pare stupid... ce legatura are... cu prefectura. Intelegi tu

cix
EVO I

Mesaj de cix » Mar Aug 17, 2010 12:28 am

S-a referit la ansamblul care compune ceasurile de bord, nu si la plansa de bord. In nici un caz nu se va apuca cineva la service sa desfaca bucatele ceasurile ca sa schimbe doar acel display. Nici macar nu se poate comanda separat.
@Devik aka Alex, un pret macar ai primit?

Devik aka Alex
EVO I

Mesaj de Devik aka Alex » Mie Aug 18, 2010 9:06 am

Nu am primit ... mi-am imaginat ca atunci cand trebuie comandata toata consola , pretul este destul de ridicat. Le-am spus ca astept o dauna si sa fiu anuntat =))
Cand ma duc sa imi ridic masina , o sa intreb de piesa propriu-zisa, cat costa si o sa gasesc eu pe cineva sa schimbe led screen-ul

laudia1975
EVO I

Mesaj de laudia1975 » Lun Aug 30, 2010 4:59 pm

Domnilor!
Cum se poate demonta grila inferioara fara sa scot toata bara? Are cineva idee?
Fişiere ataşate
grila_inferioara.JPG
grila_inferioara.JPG (27.76 KiB) Vizualizat de 2296 ori

cix
EVO I

Mesaj de cix » Lun Aug 30, 2010 5:20 pm

Nu stiu sigur daca merge fara sa dai bara jos. Procedura normala e prin demontarea barei.
Totusi poti incerca:
- Sub bara e un scut de plastic pana la nivelul rotilor. Ala e prins cu cleme din-alea de plastic. Trebuie demontat pentru a avea acces pe sub bara, in spatele grilei.
- Dupa cum se vede si in poza pusa de tine, in partea de sus a grilei se vede acel fagure astupat. Acolo sunt doua capacele sub care sunt suruburi care prind grila si bara de o armatura metalica.
- Tot in partea de sus a grilei, dar pe dedesupt, sunt doua suruburi mici care prind grila de bara. Le gasesti prin pipaire de la suruburile mari mai spre proiectoarele de ceata.
- In rest grila e prinsa in bara prin niste cleme din bara care intra in grila. Poti incepe din partea de jos si sa impingi grila catre motor si o sa vezi ca iese.

Nu stiu exact cat loc se face dupa ce dai scutul jos, dar cred ca e suficient cat sa bagi mana pentru a desface suruburile alea de pe interior. Daca nu merge va trebui sa dai bara jos, dar nu e greu de dat jos (dureaza max. 15 min).

Scrie răspuns

Înapoi la “Tuning si modificari optice”