Intalniri Spontane In Trafic
QUOTE (2dor @ Oct 2 2010, 01:52 PM) Azi m-am intalnit cu un Lancer Clasic 2.0 cu numarul CTY, e negru cu niste jante OZ frumoase. Daca e pe forum il salut si cu aceasta ocazie, oricum am avut o scurta discutie pana ne-au intrerupt claxoanele.
Il cheama Cristi si sta prin Iancului. Are una din cele mai intretinute lancer-uri 2.0 pe care le puteti vedea prin Bucuresti. Jantele sunt Oz Racing de la mama lor.
Trebuia sa il feliciti pentru ca tocmai a devenit tatic (de 3 zile).
Nu este de pe forum dar incerc sa-l conving sa vina macar la o intalnire de vineri.
Il cheama Cristi si sta prin Iancului. Are una din cele mai intretinute lancer-uri 2.0 pe care le puteti vedea prin Bucuresti. Jantele sunt Oz Racing de la mama lor.
Trebuia sa il feliciti pentru ca tocmai a devenit tatic (de 3 zile).
Nu este de pe forum dar incerc sa-l conving sa vina macar la o intalnire de vineri.
- Fişiere ataşate
-
- P1050695.JPG (3.79 MiB) Vizualizat de 1821 ori
-
- P1050584.JPG (3.89 MiB) Vizualizat de 1809 ori
QUOTE (cristibna @ Sep 20 2010, 10:22 AM) Marius , e vecin cu noi posesorul Lancerului pozat de tine . O tine mai mereu in fata facultatilor pe partea cu blocurile .
Salut si eu pe aceasta cale doamna cu Lancer Clasic negru cu nr PH 72 BVR . Am vazut-o ieri pe DN1 prin Romanesti , i-am facut si poza dar nu se vede bine ( e cu telefonul si dat zoom ... ) . Am remarcat stickerele de pe ea si pe luneta cel cu Mitsu.ro . Sarut mainile doamna !
Sa nu te iei de nevasta-mea mey !
Aia e masina mea da' in ultimul timp eu ma dau cu suzukiul iar nevasta-mea cu mitsa.
Avea sticker cu k&n pe portbagaj.
Salut si eu pe aceasta cale doamna cu Lancer Clasic negru cu nr PH 72 BVR . Am vazut-o ieri pe DN1 prin Romanesti , i-am facut si poza dar nu se vede bine ( e cu telefonul si dat zoom ... ) . Am remarcat stickerele de pe ea si pe luneta cel cu Mitsu.ro . Sarut mainile doamna !
Sa nu te iei de nevasta-mea mey !
Aia e masina mea da' in ultimul timp eu ma dau cu suzukiul iar nevasta-mea cu mitsa.
Avea sticker cu k&n pe portbagaj.
[quote name='2dor' date='Oct 4 2010, 09:05 AM' post='72865']
De unde sa stiu ca e tatic, Felicitari atunci!!!
Acum 2 luni avea un subwoffer imens in portbagaj, scaune recaro de evo din piele si evacuare sport.
Scaunele si subw le-a maritat, evacuarea i-am confiscat-o eu, acum are loc gramada pentru carut...
De unde sa stiu ca e tatic, Felicitari atunci!!!
Acum 2 luni avea un subwoffer imens in portbagaj, scaune recaro de evo din piele si evacuare sport.
Scaunele si subw le-a maritat, evacuarea i-am confiscat-o eu, acum are loc gramada pentru carut...