Activitatea Moderatorilor

Forum privat dedicat activitatii moderatorilor
Scrie răspuns
andrei

Mesaj de andrei » Vin Oct 29, 2010 2:41 pm

zimbet a primit 50% pt reclama in afara ariei de publicitate. Topicul asta era la Jante si anvelope.

In alta ordine de idei, parerile voastre vis-a-vis de asta care ar fi?

chacha
EVO I

Mesaj de chacha » Vin Oct 29, 2010 3:03 pm

Legat de Zambet: nu era mai bine sa il mutam la bursa decat sa stergem anuntul? Adica oricum si-a luat 50%, cum mutam si topicurile altora trantite aiurea (si aia sunt noi pe aici), nu facem la fel si pt un veteran?

QUOTE (andrei @ Oct 29 2010, 01:41 PM) In alta ordine de idei, parerile voastre vis-a-vis de asta care ar fi?
Eu as lasa parerile acolo. Ramane la atitudinea fiecarui posibil viitor client sa presupuna daca este adevarat sau minciuna. Eu cred ca adevarul este undeva la mijloc. Important este ca acel littlejoo (cum l-o chema) nu este defapt alt vanzator concurent ca atunci era ban clar. Asa este un client nemultumit care a fortat nota cu un feedback insa nici MentorSquad nu se disculpa decat cu replica : "toti sunt multumiti, tu esti primul nemultumit, deci vina e a ta".

Parca am mai auzit asta la Poiana Zanelor cand ii ziceam la Monica (patroana) kilul de nemultumiri ale noastre.

In concluzie, eu as lasa posturille acolo si ramane la bunul simt al celorlalti clienti cand cumpara ceva, daca sunt multumiti sa lase un feedback pozititv si sa balanseze adevarul cumva.

Parerea mea...

cix
EVO I

Mesaj de cix » Vin Oct 29, 2010 4:35 pm

Am discutat cu zimbet si intentia lui nu a fost sa faca reclama. El pur si simplu a luat oferta si a trantit-o pe forum. Nu are nici o legatura cu acel site si nici nu are vre-un beneficiu. Eu spun sa ii stergem warnul si eventual topicul acela sa fie sters daca deranjeaza pe cineva.

QUOTE (andrei @ Oct 29 2010, 01:41 PM) In alta ordine de idei, parerile voastre vis-a-vis de asta care ar fi?
Si eu zic ca poate sa ramana. Chiar daca discutia s-a cam aprins eu zic ca reflecta parerea unui client despre vanzator. Nu il cunosc pe MENTOR_SQUAD, dar eu unul nu dau nici doi bani pe ce vinde el. Are niste preturi foarte piperate pentru niste chinezarii de doi lei. In nici un caz nu e un vanzator de cinci stele.

andrei

Mesaj de andrei » Vin Oct 29, 2010 5:15 pm

Chiar daca are / nu are legatura cu respectivul vanzator, totusi a fost postat un anunt de publicitate. S-a creat thread separat, ceea ce in nici un caz nu se concepe ca o simpla recomandare. Am mutat anuntul din Trash Can la Bursa, insa eu as prefera sa ramana cu warnul. Consider ca inlaturandu-l nu am face decat sa incurajam incalcarea regulamentului.

Cu nenea asta ce ne facem, devine cam insistent?

cristibna
EVO I

Mesaj de cristibna » Vin Oct 29, 2010 11:13 pm

QUOTE (Andrei_RC @ Oct 21 2010, 08:35 AM) Nu a fost foarte greu

Avea o poza cu Che Guevara la avatar pe userul vechi.

Ce ziceti de asta ? Luam ceva masuri ?

chacha
EVO I

Mesaj de chacha » Sâm Oct 30, 2010 7:11 am

L-am banat si pe asta si am mai aplicat un filtru de IP. De mai gaseste asta multe IP-uri deja blocam juma de cluj de ip-uri ceea ce iar nu e in regula

metal_militia
EVO I

Mesaj de metal_militia » Dum Oct 31, 2010 2:49 am

Care e treaba cu topicurile in asteptare? Vad ca sunt 2..de fapt unul duplicat, la bursa si nu stiu cum sa-l abordez....

andrei

Mesaj de andrei » Dum Oct 31, 2010 8:14 am

Daca userul care l-a postat nu indeplineste conditiile de postare la Bursa, se sterge. Daca le indeplineste, se da approve.

andrei

Mesaj de andrei » Lun Noi 01, 2010 4:03 pm

crisstiann - 50% warn + 7 zile perioada de gratie pentru reclama in afara Bursei

LE:

MENTOR_SQUAD - +10% warn pt bump neregulamentar

metal_militia
EVO I

Mesaj de metal_militia » Mar Noi 02, 2010 5:23 pm

the1 - warn 10% pt off topic...si asta asa, cu blandete. Foarte multi useri s-au plans ca forumul e plin numai de posturi aiurea ale lui the1....

Scrie răspuns

Înapoi la “Coltul Moderatorilor”