2010 Mitsubishi Asx 1.6 117cp 2wd Invite Polar White
Totusi colegul nostru palatin a avut masini din segmentul "premuim" daca-l pot numi asa, in afara de Audi A6 parca mai enumerase si altele intr-un alt post, asa ca s-ar putea ca datorita comparatiei cu modelele respective ASX-ul sa nu fie prea grozav. Eu de exemplu, care nu am avut ceva mai bengos inainte nu simt antifonarea ca fiind ceva deranjant. Cred ca si perceptia fiecaruia conteaza mult...
Am vazut un test al ADAC cu ASX........foarte misto.....
I-au facut testul elanului...si masina s-a comportat foarte bine
Daca sunteti curiosi......aici este:
http://www.adac.de/infotestrat/adac-im- ... ageId=5928
I-au facut testul elanului...si masina s-a comportat foarte bine
Daca sunteti curiosi......aici este:
http://www.adac.de/infotestrat/adac-im- ... ageId=5928
Din exp stiu ca la motoarele micute pe benzina conteaza foarte mult tipul carburantului, astfel eu te-as sfatui sa incerci sa bagi benzina de 98 (sau mai mult, 99, 100... daca te lasa inima/buzunaru) sa vezi cum este, mergi cu ce ai pina aproape de fundul rezervorului pe urma baga nu mai mult de jumate de rezervor din asta cu cifra ridicata, ulterior mergi ceva timp (eventual inca un sfert de rezervor sau mai mult) si mai baga tot asa pina pe la jumate, sa ne zici daca se compara zgomotul motorului :-)
La motorul tau de 1.6 cu benzina cu cifra mai mare vei obtine un mic plus de raspuns al motorului la demarari/viteze mici si zgomot (in anumite cazuri mult) mai redus.
Eu conduc de 10+ani benzina, functiona ideea de mai sus inclusiv la dacia 1310 cu injectie. Eu am bagat benzina doar de la MOL cel putin in ultimi ~6ani, intotdeauna indiferent unde in tara, nu am avut probleme cu benzina.
La motorul tau de 1.6 cu benzina cu cifra mai mare vei obtine un mic plus de raspuns al motorului la demarari/viteze mici si zgomot (in anumite cazuri mult) mai redus.
Eu conduc de 10+ani benzina, functiona ideea de mai sus inclusiv la dacia 1310 cu injectie. Eu am bagat benzina doar de la MOL cel putin in ultimi ~6ani, intotdeauna indiferent unde in tara, nu am avut probleme cu benzina.