Anvelope Iarna
ug7 este modelul mai vechi iar ug7+ , dulop (adica tot good year ) este in primele 3 anvelope cf testelor adac :
http://www.adac.de/infotestrat/tests/re ... geId=31968
livrarea se face in 1-2 zile prin curierul respectiv .......iti trimite factura +certificat de garantie 24 luni parca
pt nini : si astea au semn de rotatie dar semnul este acelasi si pe o parte si pe alta .... dar daca tu zici ca se pun cu varful profilului in jos si le ai de 2 ani inseamna ca ........ ......tu cum ti-ai dat seama cum trebuie?
http://www.adac.de/infotestrat/tests/re ... geId=31968
livrarea se face in 1-2 zile prin curierul respectiv .......iti trimite factura +certificat de garantie 24 luni parca
pt nini : si astea au semn de rotatie dar semnul este acelasi si pe o parte si pe alta .... dar daca tu zici ca se pun cu varful profilului in jos si le ai de 2 ani inseamna ca ........ ......tu cum ti-ai dat seama cum trebuie?
Decat pe anvelopele asimetrice se trece pe ele care parte este in exterior si care in exterior. Daca nu sunt asimetrice , se monteaza doar pe sensul de rotatie , si asta o stiu si cei cere le monteaza .
Sa le folosesti sanatos , sunt niste anvelope bune , eu am avut o generatie mai veche de UG si am fost foarte multumit de ele
Sa le folosesti sanatos , sunt niste anvelope bune , eu am avut o generatie mai veche de UG si am fost foarte multumit de ele
pt ca sunt ceva mai scumpe , din ce am citit am vazut ca sunt mai multi posesori de ug7+ si nimeni nu s-a plans de ele nici cei din tara nici cei din afara si m-am orientat ceva mai mult dupa ce au povestit oamenii si pe ce masini le aveau montate si km facuti cu ele .... intre continental si ug nu am vazut sa fie o diferenta calitativa asa de mare , iar faptul ca good year mai are un brand in primii 3 ( dunlop 3d) asta spune multe ....
apropo m-am, lamurit si cu montarea....in primul rand provilul tre' sa fie cu varful in jos....si astel pe dreapta masinii va fi latura unde apare dot 4210 si se respecta si sageata de sens de pe anvelopa , iar pe stanga masinii va fi in exterior latura unde nu apare dot 4210 si se respecta de asemenea sageata de sens + varful in jos ...am vazut pe un mercedes care avea modelul vechi ug7 si erau din 2006 .
apropo m-am, lamurit si cu montarea....in primul rand provilul tre' sa fie cu varful in jos....si astel pe dreapta masinii va fi latura unde apare dot 4210 si se respecta si sageata de sens de pe anvelopa , iar pe stanga masinii va fi in exterior latura unde nu apare dot 4210 si se respecta de asemenea sageata de sens + varful in jos ...am vazut pe un mercedes care avea modelul vechi ug7 si erau din 2006 .
- numai_silviu
- EVO I