2010 Mitsubishi Lancer 1.6 117cp Orient Red Metalic
o mica intrebare,
In Cluj site cineva vre-o firma care sa faca asa ceva ? sau baietii de la mitsu service pot indrepta ?
anul acesta cand am plecat la mare era plin ochi portbagajul si a trebuit ajutat sa se inchida.
Greseala mea a fost ca am apasat pe tabla nu pe plasticul de la stop si m-am ales cu o mica afundatura
In Cluj site cineva vre-o firma care sa faca asa ceva ? sau baietii de la mitsu service pot indrepta ?
anul acesta cand am plecat la mare era plin ochi portbagajul si a trebuit ajutat sa se inchida.
Greseala mea a fost ca am apasat pe tabla nu pe plasticul de la stop si m-am ales cu o mica afundatura
Nu cred ca cei la service mitsu fac asa ceva insa poti sa strici o intrebare la ei, stiu ca mai este o firma in timisoara care indreapta micile indoituri cauta pe google LGP(lovituri grindina si aprcare) si ai sa ii gasesti.
Azi am spalat lancerul pt prima oara la 2 saptamani si 1400km de cand am intrat in posesia lui. Arata bestial curata pe culoarea rosie insa deja au inceput sa apara mici ciobituri in vopsea la praguri si in partea de jos a portierelor datorita pietrelor de pe minunatele drumuri ale patriei desi iam pus aparatori de noroi special pt a o mai proteja de pietrele care sar si inca o chestie am observat ca atat bara fata cat si bara spate sunt o idee mai inchise la nuanta decat restul caroseriei am observat chair si in unele poze din brosura cu accesorii pe care mi-au dato la livrare ca la unele poze cu lancer rosu barele par mai inchise decat restul caroseriei oare de ce?
Azi am spalat lancerul pt prima oara la 2 saptamani si 1400km de cand am intrat in posesia lui. Arata bestial curata pe culoarea rosie insa deja au inceput sa apara mici ciobituri in vopsea la praguri si in partea de jos a portierelor datorita pietrelor de pe minunatele drumuri ale patriei desi iam pus aparatori de noroi special pt a o mai proteja de pietrele care sar si inca o chestie am observat ca atat bara fata cat si bara spate sunt o idee mai inchise la nuanta decat restul caroseriei am observat chair si in unele poze din brosura cu accesorii pe care mi-au dato la livrare ca la unele poze cu lancer rosu barele par mai inchise decat restul caroseriei oare de ce?
- numai_silviu
- EVO I
QUOTE (Flipper @ Nov 1 2010, 03:41 PM) Dar exista ambele marimi adica si 114,3x5 si 114x5 sau e doar o greseala de scriere ca pe unele situri am vazut cu ambele marimi?
Am si eu o problema similara de cateva saptamani si chiar sunt curios sa aflu ce dimensiuni vor avea jentile pe care ti le vei lua. Unii vanzatori spun ca ar merge si 7*16, desi in carte scrie clar 6,5*16. Iar despre ET, altii spun ca sub 40 ar iesi din caroserie. Sa ne tii la curent cu ce jenti iti vei lua!
Am si eu o problema similara de cateva saptamani si chiar sunt curios sa aflu ce dimensiuni vor avea jentile pe care ti le vei lua. Unii vanzatori spun ca ar merge si 7*16, desi in carte scrie clar 6,5*16. Iar despre ET, altii spun ca sub 40 ar iesi din caroserie. Sa ne tii la curent cu ce jenti iti vei lua!
Eu caut niste jenti de tabla sh ca nu merita sa iau noi pt iarna si nici bani nu prea am. Merg si jentile 16x7, 7 inseamna latimea daca te uiti in catalogul de acesorii jentile pe 17" au latimea 7 deci merg si jenti pe 16" cu latimea 7. In privinta ETului cred ca merge si ET mai mic de 40 dar cu cat ETul scade cu ata jentile ies mai in exterior. Partea buna ca masina devine mai stabila, partea rea e ca iesind jentile in exterior arunca pietre in canturile aripilor si nu numai si in timp se ciobeste toata vopseaua.
QUOTE (numai_silviu @ Nov 6 2010, 05:52 PM) Am si eu o problema similara de cateva saptamani si chiar sunt curios sa aflu ce dimensiuni vor avea jentile pe care ti le vei lua. Unii vanzatori spun ca ar merge si 7*16, desi in carte scrie clar 6,5*16. Iar despre ET, altii spun ca sub 40 ar iesi din caroserie. Sa ne tii la curent cu ce jenti iti vei lua!
Jantele mele de iarna sunt 7x16 si ET38. Anvelopele sunt 205/60/16. Nu ies din caroserie, nu ating nicaieri, nici macar daca pun greutate mare in masina.
In poza asta se vede destul de bine ca nu sunt iesite:
Jantele mele de iarna sunt 7x16 si ET38. Anvelopele sunt 205/60/16. Nu ies din caroserie, nu ating nicaieri, nici macar daca pun greutate mare in masina.
In poza asta se vede destul de bine ca nu sunt iesite: