2008 Mitsubishi Lancer 2.0 CVT 150CP Black Intense S18
- laudia1975
- EVO I
Zambet o intrebare:
Cum arata interfata untiatii audio stoc din spate ?
ma intereseaza daca e o bucata de platic compacta sau modulara ? Am incercuit o bucata de plastic care vreau sa o inlocuiesc insa nu stiu daca e turnata cu totul sau poate fi separata !
Cum arata interfata untiatii audio stoc din spate ?
ma intereseaza daca e o bucata de platic compacta sau modulara ? Am incercuit o bucata de plastic care vreau sa o inlocuiesc insa nu stiu daca e turnata cu totul sau poate fi separata !
- Fişiere ataşate
-
- panou_frontal_unitate_audio.jpg (77.33 KiB) Vizualizat de 2325 ori
vreau sa-mi iau astfel de prostioare: 1 2 3 4
P.S. am aflat ca sistemul audio de la fly audio este cel mai bun/calitativ... doar ca nu am gasit distribuitori in romania + in md/ukraina/russia sunt la pret de 1200$
maxtuning
flyaudio china - oficial
mai sunt si in ukraina si russia... dealer-ul din romania se afla in turcia )...
P.S. am aflat ca sistemul audio de la fly audio este cel mai bun/calitativ... doar ca nu am gasit distribuitori in romania + in md/ukraina/russia sunt la pret de 1200$
maxtuning
flyaudio china - oficial
mai sunt si in ukraina si russia... dealer-ul din romania se afla in turcia )...
- Fişiere ataşate
-
- 3541.png (424.42 KiB) Vizualizat de 2322 ori
-
- mit.jpg (115.83 KiB) Vizualizat de 2287 ori
-
- _B8O1Q0gCGk___KGrHqF__iUEzN3MUC8QBM2cE9spV___0_1.JPG (11.73 KiB) Vizualizat de 2285 ori
-
- _BTCiun__2k___KGrHgoH_CgEjlLl1Ej9BKGYKm6_7w___12.JPG (21.02 KiB) Vizualizat de 2278 ori