2010 Mitsubishi Lancer 1.5 Invite - 109cp Frost White

Prezinta-ti Lancerul aici!
Scrie răspuns
Malakai
EVO I

Mesaj de Malakai » Lun Noi 15, 2010 9:50 am

Salut Flipper,

Contrar asteptarilor mele initiale masina este mult mai inalta decat credeam astfel incat in caz de urgenta majora pot "escalada" majoritatea bordurilor fara probleme. Nu am avut probleme pana acum din cauza gropilor si bordurilor. Bine acum, daca le abordezi frontal sansele de a atinge plasticele de sub bara sunt mult mai mari. Acele prelungiri de care vorbesti le consider vitale in abordarea obstacolelor de orice fel. Inaintezi incet, daca haraie... e de naspa, te retragi. Daca nu haraie, ai loc. Ideea e ca e foarte bine ca-s acolo, altfel te-ai harai direct cu bara fata si cred ca plangeai mult mai tare decat dupa un plastic.

@ the1, daca imi aduc bine aminte, garda la sol e de 15 cm.

Flipper
EVO I

Mesaj de Flipper » Lun Noi 15, 2010 10:14 am

Malakai tu nu te-ai gandit la niste cauciucuri de iarna, daca gasesti ceva ieftin si bun te rog sa ma anunti si pe mine, ce am gasit prin galati pe la magazine sunt cam schumpe fata de aceleasi produse pe diferite situri specializate in vanzari de anvelope. Eu pusesem ochii pe niste anvelope pirelli snow sport 205/60R16 la 308RON/bucata pe un site dar vad ca nu mai apar in oferta era cea mai ieftina varinta de anvelopa de firma cunoscuta din ce gasisem pe tot neul.

Poate se mai organizeaza o intalnire si la Galati ca as dori sa ii cunosc si eu personal pe membri forumului.

Malakai
EVO I

Mesaj de Malakai » Lun Noi 15, 2010 10:44 am

O sa cumpar, eu mi-as dori Dunlop Winter Sport M3.
Cu intalnirile la noi mai greu, lumea e comoda si nu percuteaza in timp real. Familii, serviciu.

Poate ne urnim totusi la un sfarsit de saptamana ca daca da frigu'...

the1
EVO I

Mesaj de the1 » Lun Noi 15, 2010 12:53 pm

M3urile nu prea se mai gasesc, fiindca au fost inlocuite de 3D. Ce dimensiune iti trebuie? 205/60?

15cm mi se pare foarte ok, fata de 12-13 la multe alte masini din aceeasi clasa.

Malakai
EVO I

Mesaj de Malakai » Lun Noi 15, 2010 1:07 pm

Da, 205/60R16.
Ai vreun pret bun pentru Dunlop 3D ?

Flipper
EVO I

Mesaj de Flipper » Lun Noi 15, 2010 4:29 pm

Daca dai un pret bun pentru ceva 205/60R16 cumpar si eu. Nu neaparat dunlop orice, dar preferabil ceva de firma calumea.

allexino
EVO I

Mesaj de allexino » Lun Noi 15, 2010 4:49 pm

In legatura cu garda la sol pot sa va spun ca bara originala de la sedan e f OK. Eu am bara de Sportback si e mai joasa. Sa vezi acum griji si probleme... Cu toata grija tot o am zgariata in partea de jos. Asta e, daca m-am legat la cap fara sa ma doara. Dar si aspectul ...

In legatura cu anvelopele au am ales oferta dealerului si am luat BF Goodrich G-Grip 205/60 R16 cam pe la 380 bucata, dar nu din cauza pretului sau a cauziucului ci din alte aspecte strict financiare de care nu se poate discuta aici. Ideea e ca la final pe 4 anvelope am platit doar 200 Ron.
Eu zic sa va uitati si la anvelopele astea. Am un amic cu un Civic care are Dunlop M3 si le-a purtat din 2006 pana acum, inclusiv o primavara si o vara si a fost foarte multumit de ele. Deci sunt OK si alea.

Legat de intalnire... e mai greu in Galati deoarece cam toti avem familii si nu prea ne intalnim cu totii de fiecare data. De obicei ne intalneam duminica in parcarea de la Sala Sporturilor la initiativa mea sau a lui Spiderman, dar cum niciunul din noi nu a mai stat pe forum in ultima vreme, in topicul dedicat intalnirilor din GL s-a cam lasat monotonia.
Poate il revitalizati voi!

In rest sa auzim numai de bine...

P.S. Malakai, cum ti-am spus si la telefon, imi place cum a iesit masina dar sa incerci sa continui cu ce planuri ai ca e pacat.

Malakai
EVO I

Mesaj de Malakai » Lun Noi 15, 2010 5:18 pm

allexino, eu incerc insa... nu e numai masina de care trebuie sa am grija... iar bani de investit sunt multi... Cu rabdare, le-om face toate.
Multumesc.

the1
EVO I

Mesaj de the1 » Lun Noi 15, 2010 6:11 pm

O sa revin cu niste preturi, sa vedem daca va pot obtine ceva ok.

mikael
EVO I

Mesaj de mikael » Lun Noi 15, 2010 8:56 pm

Ma bag si eu,iar daca ai si jante pe 16 si mai bine.

Scrie răspuns

Înapoi la “Lancerul meu”