2010 Mitsubishi Asx 1.6 117cp 2wd Invite Granite Brown

Prezinta-ti ASX-ul aici!
Scrie răspuns
palatin
EVO I

Mesaj de palatin » Dum Noi 28, 2010 9:22 am

Salut
Se pare ca avem aceleasi asteptari si am gasit aceleasi puncte slabe la masina asta
Eu o am deja de 3500 km si pot spune ca m-am obisnuit...nu mi se mai pare deranjant.
Senzorii de parcare sunt doar auditivi,dar sunt foarte precisi.....din punctul meu de vedere ar fi fost in plus ceva vizual pentru ei.
Cursul eur-leu cind am platit eu a fost la cursul BNR fix.
E posibil ca alte cursuri sa fie la alegerea dealerului.....dar asta numai presupun.
La final....sa nu fii dezamagit,e o masina buna...cu toate punctele slabe pe care le are.La un consum urban foarte bun,ai avantajele unui confort auditiv din partea motorului pe care niciodata nu-l vei avea la un diesel......Are in schimb dotari peste concurenta la un pret bun.Tinem legatura

rudibedy
EVO I

Mesaj de rudibedy » Dum Noi 28, 2010 9:32 am

Tie ti-a dat factura proforma in RON sau EURO?

palatin
EVO I

Mesaj de palatin » Dum Noi 28, 2010 9:43 am

In lei la cursul BNR
A fost 82459 lei - 11400 prime de casare=71059 lei

rudibedy
EVO I

Mesaj de rudibedy » Dum Noi 28, 2010 1:40 pm

Aha , mie mi-a facut la cursul euro ING. Adica pe factura proforma scrie 19627 euro, eu am platit in lei la cursul ING o parte din bani si urmeaza o alta parte din bani probabil la alt curs.

palatin
EVO I

Mesaj de palatin » Dum Noi 28, 2010 1:53 pm

Se pare ca e optiunea dealerului......
Ai primit ceva bonusuri din partea lui?

f.cristi
EVO I

Mesaj de f.cristi » Dum Noi 28, 2010 3:15 pm

Si eu am platit tot la cursul BNR. M-am si mirat pt. ca e primul dealer de masini la care am fost care a folosit cursul BNR.

rudibedy
EVO I

Mesaj de rudibedy » Dum Noi 28, 2010 8:10 pm

Nu stiu daca se pot zice bonusuri, la cat am pierdut cu prostia asta de curs....am primit 2 revizii gratis si covorasele...

Voi ati primit ceva?

Apropo de dealer am inteles ca sunt 2, eu am luat de la M Car Distribution, voi?

trc
EVO I

Mesaj de trc » Dum Noi 28, 2010 11:12 pm

Salutare ASX-isti...Eu conduc un Granit Brown de aproape 2 saptamani. Plata a fost catre M Car iar livrarea de la Jilava.
Masina e OK iar culoarea desi am luat-o pe Ne Ve sunt supermultumit. Cele bune ...

rudibedy
EVO I

Mesaj de rudibedy » Lun Noi 29, 2010 9:01 am

@trc ai primit ceva bonus de la ei? Poti te rog sa faci o poza sa o vedem si noi ? Poate un topic al tau unde sa vorbesti despre ea

Am gasit un filmulet in ungureste despre ASX pe culoarea granite brown aici: http://www.youtube.com/watch?v=kujjJkTXBXU , din pacate nu inteleg nimic
Arata cam asa? Sau exact asa?

Later Edit: altul in franceza: http://www.youtube.com/watch?v=U-TJkvpeg9w

trc
EVO I

Mesaj de trc » Lun Noi 29, 2010 7:53 pm

Da, aceea e culoarea... dar arata mai bine in realitate.
Desi e maro, sub lumina soarelui are o usoara nuanta de violet iar la umbra uneori pare un kaki.
Cat despre bonus am o poveste intreaga....la care nu am inca un sfarsit.
Am achitat un avans de 10 procente inca din luna iunie , cand TVA-ul era19%, Masina tb sa coste conform facturii de la aceea data 64 000 lei si urma sa fie livrata in noiembrie. Luna noiembrie cand sa vina ....surpriza....dispare reprezentanta Mitsubishi.
In cele din urma sun la M CAR ...masina mea exista .... dar nu e rezervata.
Noroc cu ei au gasit un alt dealer care a fost dispus, in situatia data, sa o livreze la suma de 18 776 euro (mochete bonus)
De aici lucrurile au mers foarte repede si pot sa le multumesc.
Partea proasta e ca inca nu am recuperat avansul de la ex- dealerul local. Speranta moare ultima.

Scrie răspuns

Înapoi la “ASX-ul meu”