Variante, dotari, preturi...opinii, impresii Lancer 2008

Utilizare, opinii, probleme si reparatii pentru Noul Mitsubishi Lancer
Scrie răspuns
Cristi
EVO I

Mesaj de Cristi » Joi Feb 21, 2008 12:26 pm

texte texte...
Litex, ce mai faci ?
unde ai disparut ?
ti-am spus sa ai grija ... )

sobolanu'
EVO I

Mesaj de sobolanu' » Sâm Feb 23, 2008 9:36 pm

Good Bye Megane - bine (vei) veni Lancer! Dupa lungi sfortari am decis sa intru in randurile voastre si cu un Lancer, nu numai cu postari pe forum. Acu' numar zilele pana la sfarsitul lui aprilie cand imi va sosi noua partenera- rosie, diesel ( :roll: ) si cu de toate pe ea. Alegerea motorizarii a fost cea mai grea, asta pentru ca sunt ( sau eram) un benzinar convins. Tractoras-netractoras, am calarit un motor din asta pe un Passat si chiar mi-a placut. Intr-adevar insonorizarea sufera putin dar cred ca voi putea trece si peste asta :-D

damutz
EVO I

Mesaj de damutz » Lun Feb 25, 2008 1:18 pm

si totusi cam multe lanceruri noi in service la mcar.le depaseau ca numar pe alea vechi.s-au prostit de tot de cand au inceput asamblarea in olanda.

andrei6510
EVO I

Mesaj de andrei6510 » Lun Feb 25, 2008 1:58 pm

@damutz: cine se asambleaza in Olanda? Nu am inteles ce vrei sa spui exact...Cine "s-au prostit de tot"?

Cristi
EVO I

Mesaj de Cristi » Lun Feb 25, 2008 2:07 pm

eu am inteles, insa umbla vorba ca sunt asamblate in Japan.
bine, dupa cum se prezinta...si mai ales tinand cont de faptul ca motorul de 1.5 se fabrica in Olanda (pentru colt)...ma asteptam ca lancerul sa fie fabricat tot in Olanda.
de outlander stiu sigur ca nu se mai fabrica in Japan ci direct la Nedcar in Olanda.

in rest...da, service-ul e plin de lancere si outlandere noi dar numai pentru verificari de presiune, schimbat pneuri de circuit, verificat instalatii NOS.

andrei6510
EVO I

Mesaj de andrei6510 » Lun Feb 25, 2008 2:38 pm

......xenoane, folii, lambo-doors....operatii de rutina

damutz
EVO I

Mesaj de damutz » Mar Feb 26, 2008 2:37 pm

era ce-i drept un baietas care isi pusese pleoape la lancer-ul lui.era si un lancer nou caruia ii scartaia ceva la roata dreapta din spate.si cum zicea si cristi,multe erau acolo pentru tuning

Cristi
EVO I

Mesaj de Cristi » Mar Feb 26, 2008 3:08 pm

QUOTE (damutz)si cum zicea si cristi,multe erau acolo pentru tuning

unde dau si unde crapa. )
frate, eu si cand fac misto, le nimeresc...

teo_paul
EVO I

Mesaj de teo_paul » Vin Feb 29, 2008 2:17 pm

Salut,
As avea si eu o problema referitoare la culorile disponibile pentru noul Lancer.
Din cate am vazut in oferta de pe site, se vorbeste despre pretul de 380 Euro + TVA (fabulos, dar sa trecem) la oricare din culorile disponibile. Pe langa faptul ca sunt 3 feluri de culori (solid, metalic si perlat) si ca toate costa la fel, nu vad sa existe vreo culoare chioara ca "default". Asta ar insemna ca pretul masinii este de fapt "X + 380", si nu "X" asa cum suna reclama (falsa in acest caz). Care este adevarul aici?
O intrebare pentru posesorii noului Lancer: are cineva culoarea "stone grey"? Cat de bine arata culoarea asta perlata? Nu am vazut-o la nici un dealer si eram curios. De asemenea, are cineva masina alba? E un alb ordinar ca pe vremuri sau are vreo nuanta (denumirea frost white nu imi spune nimic).
Multumesc.

Paul

zeus_anoxia
EVO I

Mesaj de zeus_anoxia » Vin Feb 29, 2008 5:37 pm

Albul este culoarea "default" si nu costa nimic (0euro +TVA). "Stone grey" arata foarte bine pe masina, am vazut una la intalnirea mitsu din Galati si mi-a placut. Dar e o chestiune de gust.

Scrie răspuns

Înapoi la “Noul Lancer”