Activitatea Moderatorilor

Forum privat dedicat activitatii moderatorilor
Scrie răspuns
chacha
EVO I

Mesaj de chacha » Sâm Ian 08, 2011 10:09 pm

de acord. sigur il calmeaza faza cand vede ca scrie degeaba
Numai ca in doua zile, cred ca ne strica cate un mouse dar dupa se calmeaza....

metal_militia
EVO I

Mesaj de metal_militia » Dum Ian 09, 2011 1:54 am

Vad ca ultimul warn il are pe 18 oct, deci teoretic ar trebui sa-i mai scadem

cristibna
EVO I

Mesaj de cristibna » Mie Ian 12, 2011 2:50 pm

Salut
Urmatorul mesaj este primit dupa ce am luat decizia de a inchide acest topic .

sal, Today, 12:55 PM

Mr. BIG

Group: Members
Member No.: 2.097

(90%)

Salut! Nu te supara, dar topicul nu mi se pare mai deplasat decat altele gen:
http://mitsu.ro/forum/index.php?showtopic=5428
http://mitsu.ro/forum/index.php?showtopic=5439
http://mitsu.ro/forum/index.php?showtopic=5359
http://mitsu.ro/forum/index.php?showtopic=5289
Plus ca asteptam un raspuns de la tanaka. Te rog, sa il mai deschizi macar pentru cateva ore pana imi raspunde, daca ti se pare chiar atat de... ''ofensator''. Multumesc!

Ce as putea sa-i raspund ? eu nu o sa-i redeschid topicul ca asa vrea el ( exista si PM ) , iar deschiderea de astfel de topicuri mi se par destul de deplasate . Mai o sa deschid si eu un topic cu ce tip de pilota sa-mi iau , vreau pantaloni , dar sunt pretentios , deci vedeti ce imi propuneti , sau mi-am luat mobila de culoare bej in camera - ce lenjerie de camera sa-mi iau ca sa se asorteze si cu dulapul cu perdeau .
Topicul deschis de Marius Evo ( e indicat de unicul in exemple ) am vrut sa-l inchid instant , dar mintea mea a fost ca se poate discuta despre traficul din zonele respective , desi sincer , primul impuls a fost sa-l inchid ) .
Vreti sa-l deschideti , n-aveti decat , eu nu o fac .

chacha
EVO I

Mesaj de chacha » Mie Ian 12, 2011 3:02 pm

eu nu l-as fi inchis, pana la urma e cafenea, poate sa abereze orice daca are un scop insa mi se pare ciudat sa ne "contrazicem" in public. Nici nu stiu cum e mai bine in situatia data....

andrei.pex
EVO I

Mesaj de andrei.pex » Mie Ian 12, 2011 3:28 pm

Sincer eu chiar eram cu mousul pe "Close Topic" cand l`a trantit Cristi Ok ...inteleg...e cafea , dar totusi hai sa limitam la un anumit "gen" de discutie , nu fiecare sa deschida ce topic vrea si cum vrea . Daca vom lasa asa mana libere la orice bazaconie ,mitsu.ro va ajunge o mare cafeanea
Nu stiu in ce masura va mai aduceti aminte acum ceva timp, cand a deschis adictoma un topci de genu " Caut Frigider si nu gasesc " e ... topicul respectiv a fost inchis fara drept de apel

andrei

Mesaj de andrei » Mie Ian 12, 2011 4:34 pm

L-am sters eu de tot.

Nu vreau sa fiu eu ala rau, insa la cat offtopic face mi se pare putin deplasat ca incepe sa se si alinte. Poate ca ar fi momentul sa ia o mica pauza, poate va reveni cu o alta atutidine.

metal_militia
EVO I

Mesaj de metal_militia » Mie Ian 12, 2011 5:01 pm

QUOTE (andrei.pex @ Jan 12 2011, 03:28 PM) Sincer eu chiar eram cu mousul pe "Close Topic" cand l`a trantit Cristi
Ba nu erai imi aduceai mie bormasina

Foarte bine ca l-ai inchis Cristi. Desi era amuzant, auzi tu saltea care face balans Totusi, daca eram in cazul lui, mi s-ar fi parut discriminare..lui zimbet i s-a perimis sa deschida topicurile alea despre televizoare si ce mai erau. Dar totusi the1 e un fenomen straniu.

andrei

Mesaj de andrei » Mie Ian 12, 2011 6:31 pm

Zimbet a avut unul mai demult despre plosnite care a avut acelasi sfarsit ca acesta.

cristibna
EVO I

Mesaj de cristibna » Joi Ian 13, 2011 11:49 am

9. Se interzice postarea unui anunt in numele altei persoane. In cazul in care un prieten/ruda are ceva de vanzare si doriti sa il ajutati, aceasta se poate face doar postand anuntul in numele propriu, ca si cum produsul va apartine. Cel care posteaza, ESTE SINGURUL RASPUNZATOR in fata cumparatorului de calitatea produsului vandut, el da toate relatiile legate de pret, modalitati de livrare, etc.

De ce s-a dat aprobare pentru anuntul lui Santto ? User vechi ?
Sau poate nu inteleg din cauza ca azi eu chiar am pitici pe creier si pus pe scandal , peste tot - acasa , munca , timp liber , etc

gabitzu
EVO I

Mesaj de gabitzu » Joi Ian 13, 2011 7:28 pm

Cristi, eu zic ca suntem prea stricti cu litera de lege.
A postat in numele unui prieten. Daca printr-o minune cineva de pe forum cumpara masina aia si ia vreo teapa mai mica sau mai mare, fii sigur ca Santto va fi si el blamat.

Scrie răspuns

Înapoi la “Coltul Moderatorilor”