2008 Mitsubishi Lancer 2.0 CVT 150CP Black Intense S18

Prezinta-ti Lancerul aici!
Scrie răspuns
Apple
EVO I

Mesaj de Apple » Mie Ian 26, 2011 4:17 pm

ai 2 probleme.
1. daca declari altceva, oricum asiguratorul afla, deoarece ai dat rca-ul tau si cand se vor recupera banii de la asiguratorul tau se va face legatura.
2. ar fi trebuit sa va duceti la politie, chiar si cu riscul amenzii. acum insa daca te duci la mai mult de 24 de ore de la accident, niciun politist nu se risca sa-ti dea doar avertisment si amneda banala, deoarece se verifica in draci. Astfel ca ramai fara permis.
da-mi un tel cand poti sa vedem cum se poate rezolva.

nini
EVO I

Mesaj de nini » Mie Ian 26, 2011 6:27 pm

eu am auzit ca soferii de masinile de gunoi conduc foarte prost si mai ales in parcarile aglomerate lovesc masinile in toate pozitiile si culmea ei la masini nu sufera avarii

wall

Mesaj de wall » Mie Ian 26, 2011 6:42 pm

Daca are rca si casco la firme diferite nu afla aia nimic, sau cel putin asa zice teoria. Nu stiu ce baze de date interconectate aveti voi in Moldova. Amiabila merge la RCA si el isi repara mitsa pe casco. Nu sunt sigur daca te mai taxeaza pe faptul ca nu ai venit la ei in 24 h-48h intrucat tu ai facut amiabila in termenul ala. Oricum se lasa cu o atentie o maslina etc. Daca Apple stie pe cineva care te poate lamuri/descurca/ajuta cu atat mai bine. Esti intr-una din situatiile alea in care totul depinde de cum interpreteaza legea "nenea politistu".

shadow2blade
EVO I

Mesaj de shadow2blade » Mie Ian 26, 2011 7:18 pm

nini, ai sa razi, treaba asta CHIAR a patit-o prietena mea, cel putin asa deducem dupa urme. Doar ca la ea a fost pe la teral, e ZGARIATA masina din fata pana-n spate :|

zimbet
EVO I

Mesaj de zimbet » Mie Ian 26, 2011 11:17 pm

asigurarea RCA si CASCO sunt la firme diferite...
mai e o chestie... nu se stie cat de grav s-a avariat in primul accident...
deci se poate inscena accidentul din parcare cu NR2...

mai astept sfaturi si idei...

zimbet
EVO I

Mesaj de zimbet » Joi Ian 27, 2011 12:01 pm

p.s. am rezolvat problema... Taicamiu i-a sunat pe cei de la casco si mi-au spus ca legile romanesti nu coincid cu ale noastre pe domeniul CASCO...
deci el mi-a dat sfatul sa vin in Moldova si s-o dau drept lovita de peret... si ... tot ce trebuie de la politie...

acuma vine intrebarea cu nr.2: pot trece vama doar cu actul amiabil? sa nu am probleme pe drum si la vama...

Flipper
EVO I

Mesaj de Flipper » Joi Ian 27, 2011 12:15 pm

Eu nustiu dc te complici atat, daca CASCO acopera avariile si pe teritoriul romaniei nu ar trebui sa ai probleme, deasemeni poti face constatarea si reparatia in romania, iutate pe polita casco, vezi unde au un reprezentat i nromania si dute la el.

zimbet
EVO I

Mesaj de zimbet » Joi Ian 27, 2011 12:17 pm

corect... dar ca sa nu ma complic... fac toata schema in Moldova... ca tot am sa am drum pe acolo... doar ca am sa raman fara masina 1luna, pana ma intorc...
ca asa am primit dea sfaturi pozitive si negative ca nu stiu ce sa mai fac...

deci o las s-o repar in Moldova...

wall

Mesaj de wall » Joi Ian 27, 2011 6:16 pm

Poti trece de vama

andrei

Mesaj de andrei » Vin Ian 28, 2011 10:33 am

Ar fi de apreciat ca discutiile de acest gen sa aiba loc fata-n fata daca sunt intr-adevar necesare si nu pe un forum public.

Scrie răspuns

Înapoi la “Lancerul meu”