Activitatea Moderatorilor
http://mitsu.ro/forum/index.php?s=&sho...ost&p=83418
il lasam ? eu zic da , cred ca toata lumea cauta un service bun si ieftin , si eu sunt in situatia asta acum si cer ajutor pe vwforum ... sunt multe recomandari , dar putini care sa stie toate masinile respectivei marci , si nu mai vb de Mitsube ...
il lasam ? eu zic da , cred ca toata lumea cauta un service bun si ieftin , si eu sunt in situatia asta acum si cer ajutor pe vwforum ... sunt multe recomandari , dar putini care sa stie toate masinile respectivei marci , si nu mai vb de Mitsube ...
I-am dat pm lui Silviuiasi sa-si deschida topic in jurnal de bord cu masina lui , el momentan are 3 postari in topicul lui Wall. Daca continua da posteze despre masina lui in topicul lui wall i-am transmis ca se va considera offtopic si se va trata ca atare orice offtopic. Astept sa vedem ce face . Cand isi va deschide topic pt el poate mutam si cele 3 postari de la wall ( sau le stergem , vedem ce si cum la momentul respectiv) .
QUOTE (cristibna @ Jan 27 2011, 11:50 PM) In alta ordine de idei : am tot citit pe forum sfaturi cum sa facem sa declaram altceva la politie in caz de accidente ( cel ma recent , la Zimbet la jurnal ) .
Din punctul meu sunt ilegalitati si nu ar trebui sa le toleram , la fel si cursele de masini , viteze , etc. Suntem totusi un forum public , un forum in care lumea vine si se documenteaza , citeste patanile noastre , si vrem sa fim / sa parem ceva mai mult , nu doar o adunatura de posesori de masini japoneze care fac ilegalitati . Asta este punctul meu de vedere . Incepusem sa modific prin topicul lui Zimbet , dar imi dau seama ca este foarte mult si e deja tardiv ...
Credeti ca este comunism asta , parerea mea de mai sus ?
N-a zis nimeni nimic despre asta ...
Ce facem cu asta si asta ?
QUOTE (cristibna @ Jan 27 2011, 11:50 PM) In alta ordine de idei : am tot citit pe forum sfaturi cum sa facem sa declaram altceva la politie in caz de accidente ( cel ma recent , la Zimbet la jurnal ) .
Din punctul meu sunt ilegalitati si nu ar trebui sa le toleram , la fel si cursele de masini , viteze , etc. Suntem totusi un forum public , un forum in care lumea vine si se documenteaza , citeste patanile noastre , si vrem sa fim / sa parem ceva mai mult , nu doar o adunatura de posesori de masini japoneze care fac ilegalitati . Asta este punctul meu de vedere . Incepusem sa modific prin topicul lui Zimbet , dar imi dau seama ca este foarte mult si e deja tardiv ...
Credeti ca este comunism asta , parerea mea de mai sus ?
N-a zis nimeni nimic despre asta ...
Ce facem cu asta si asta ?
- metal_militia
- EVO I
Din cauza asta am si editat postul lui Flipper , chiar daca pare de interes pentru toti membrii , la un moment dat nu mai merge , ca s-a citit pe forum si nu mai faci nimic . In momentul ala iti vine sa-l spanzuri de coite pe cel care a scris asta .
Cristi , tu nu ai casco acum , dar daca aveai sigur te foloseai de el si de ceva manevre ca sa faci diverse chestii la masina .
Ce facem cu intalnirea ? ce facem cu calendarul ?
Cristi , tu nu ai casco acum , dar daca aveai sigur te foloseai de el si de ceva manevre ca sa faci diverse chestii la masina .
Ce facem cu intalnirea ? ce facem cu calendarul ?
- metal_militia
- EVO I
apple nu e off topic aici: http://mitsu.ro/forum/index.php?showtop ... entry83674 ? si mi se pare ca vrea sa inceapa si o mica cearta...are o atitudine cam atotstiutoare in ultima vreme
tuningmall a avut acceptul meu pentru asta: http://mitsu.ro/forum/index.php?showtopic=5884