Activitatea Moderatorilor

Forum privat dedicat activitatii moderatorilor
Scrie răspuns
andrei.pex
EVO I

Mesaj de andrei.pex » Vin Ian 28, 2011 2:27 pm

sunt asociati " zicese"

cristibna
EVO I

Mesaj de cristibna » Sâm Ian 29, 2011 8:16 pm

http://mitsu.ro/forum/index.php?s=&sho...ost&p=83418

il lasam ? eu zic da , cred ca toata lumea cauta un service bun si ieftin , si eu sunt in situatia asta acum si cer ajutor pe vwforum ... sunt multe recomandari , dar putini care sa stie toate masinile respectivei marci , si nu mai vb de Mitsube ...

andrei

Mesaj de andrei » Sâm Ian 29, 2011 8:31 pm

Si eu zic sa-l lasam, desi unii l-ar putea considera ca fiind reclama mascata.

cristibna
EVO I

Mesaj de cristibna » Lun Ian 31, 2011 9:27 am

I-am dat pm lui Silviuiasi sa-si deschida topic in jurnal de bord cu masina lui , el momentan are 3 postari in topicul lui Wall. Daca continua da posteze despre masina lui in topicul lui wall i-am transmis ca se va considera offtopic si se va trata ca atare orice offtopic. Astept sa vedem ce face . Cand isi va deschide topic pt el poate mutam si cele 3 postari de la wall ( sau le stergem , vedem ce si cum la momentul respectiv) .

QUOTE (cristibna @ Jan 27 2011, 11:50 PM) In alta ordine de idei : am tot citit pe forum sfaturi cum sa facem sa declaram altceva la politie in caz de accidente ( cel ma recent , la Zimbet la jurnal ) .
Din punctul meu sunt ilegalitati si nu ar trebui sa le toleram , la fel si cursele de masini , viteze , etc. Suntem totusi un forum public , un forum in care lumea vine si se documenteaza , citeste patanile noastre , si vrem sa fim / sa parem ceva mai mult , nu doar o adunatura de posesori de masini japoneze care fac ilegalitati . Asta este punctul meu de vedere . Incepusem sa modific prin topicul lui Zimbet , dar imi dau seama ca este foarte mult si e deja tardiv ...
Credeti ca este comunism asta , parerea mea de mai sus ?

N-a zis nimeni nimic despre asta ...

Ce facem cu asta si asta ?

gabitzu
EVO I

Mesaj de gabitzu » Lun Ian 31, 2011 2:16 pm

Cristi, la partea cu ilegalitatile, sunt de acord cu tine, nu da prea bine sa avem astfel de discutii si nu cred ca e comunism.

Cu topicurile lui Roberto, as muta unul la discutii generale despre lancerul nou si celalalt la leasing/legislatie.
P.S. M-am cam saturat de PM-urile lui Tanaka

metal_militia
EVO I

Mesaj de metal_militia » Mie Feb 02, 2011 8:33 pm

Eu zic ca daca ti se pare bine sa scrii cum faci tu manevre la casco si alte chestii, asta e, suporti posibilele consecinte. Nu ar trebui sa avem grija de ei...
Apple s-a simtit cu musca pe caciula, ca e mester la din astea

andrei

Mesaj de andrei » Mie Feb 02, 2011 11:00 pm

Partea proasta e ca la un moment dat e posibil sa avem si noi nevoie de cate una-alta si atunci sa nu ne iasa din cauza ca a citit cine nu trebuie diverse pe forumuri.

cristibna
EVO I

Mesaj de cristibna » Mie Feb 02, 2011 11:15 pm

Din cauza asta am si editat postul lui Flipper , chiar daca pare de interes pentru toti membrii , la un moment dat nu mai merge , ca s-a citit pe forum si nu mai faci nimic . In momentul ala iti vine sa-l spanzuri de coite pe cel care a scris asta .
Cristi , tu nu ai casco acum , dar daca aveai sigur te foloseai de el si de ceva manevre ca sa faci diverse chestii la masina .

Ce facem cu intalnirea ? ce facem cu calendarul ?

metal_militia
EVO I

Mesaj de metal_militia » Joi Feb 03, 2011 5:31 pm

apple nu e off topic aici: http://mitsu.ro/forum/index.php?showtop ... entry83674 ? si mi se pare ca vrea sa inceapa si o mica cearta...are o atitudine cam atotstiutoare in ultima vreme

andrei

Mesaj de andrei » Lun Feb 07, 2011 4:31 pm

tuningmall a avut acceptul meu pentru asta: http://mitsu.ro/forum/index.php?showtopic=5884

Scrie răspuns

Înapoi la “Coltul Moderatorilor”