2010 Mitsubishi Lancer 1.6 117cp Orient Red Metalic
QUOTE (andrei @ Feb 1 2011, 04:00 PM) E posibil sa ai dreptate aici, bara mea actuala are 2 caini la activ luati cu 50-60 km/h. Doar a sarit putin vopseaua si s-a desprins din 2 clipsuri ornamentul din jurul proiectorului.
Da stiu cum este sentimentul,la caldura bara este foarte ok acum doi ani cand am luat mioriticul pe stanga la 120 au sarit plasticele sa indoit aripa sa spart protectia de la roata dar bara nu sa spart am mers o saptamana lipita cu scoth argintiu
Da stiu cum este sentimentul,la caldura bara este foarte ok acum doi ani cand am luat mioriticul pe stanga la 120 au sarit plasticele sa indoit aripa sa spart protectia de la roata dar bara nu sa spart am mers o saptamana lipita cu scoth argintiu
Din ce spuneti voi inseamna ca plasticele de la lancer sunt foarte casante la temperaturi scazute. La mine tot ce era plastic pe dreapta fata pana la roata s-a spart(bara, proiector, grila proiector, vas lichid parbriz, pompa, carenaj roata). Acum nu mai conteaza important e sa iasa ca noua dupa reparatie avand in vedere ca nu pare sa se fi indoit nici o piesa metalica. Cel mai frica imi e de vopsitorie(culoare, impuritati in vopsea, exfoliere vopsea in timp)
Astazi am spalat masina ca era plina de sare dar ca deobicei descopar noi ciobituri in vopsea si zgarieturi desi nu sar de 50km/h cand e dat cu antiderapant pe jos, caut cele mai ferrite locuri de parcare, seara o tin in garaj. NUstiu ori o controlez eu exagerat de atent dupa fiecare spalare, ori am ghinon cu carul
Astazi am spalat masina ca era plina de sare dar ca deobicei descopar noi ciobituri in vopsea si zgarieturi desi nu sar de 50km/h cand e dat cu antiderapant pe jos, caut cele mai ferrite locuri de parcare, seara o tin in garaj. NUstiu ori o controlez eu exagerat de atent dupa fiecare spalare, ori am ghinon cu carul
Nu te mai gandi la vopsea, te enervezi degeaba dupa 2-3 ani ii tragi o zugraveala si gata,vopseaua asta pe baza de apa este de kk csa nu iti faci griji ca asa este numai la Mitsubishi cat am avut masina la zugravit am vazut si un S600 avea 3 luni cu aceeasi problema si un X6 masini de la care ar trebui sa avem pretentii.
Astazi am lasat masina in service, s-a demontat bara urmeaza reconstatare pt vas lichid parbriz si grila mijloc inferioara si maine ma duc sa vad cat ar mai trebui sa dau eu pt bara de sportback. Baietii au zis ca ar trebui schimbata si armatura metalica din fata radiatorului ca e puti ndiferita la sportback dar armatura mea e intacta si au zis ca ar reusi sa ii faca ajustarile necesare ca sa nu o mai schimb daca ma hotarasc la bara de sportback. La calculele de azi a iesit o diferenta de 14mil care ar trebui sa o suport eu si e cam mult pt mine, dar ca mai ma gandesc pana maine si le comunic ce si cum .
Vopseaua poate nu e cea mai rezistenta dar aceeasi tehnica de vopsire si vopsea se aplica la toate masinile de la logan pana la BMW. Problemele sunt drumurile noastre pline de pietre, materialul antiderapant care e defapt e zgura si nu nisip si nu in ultimul rand oamenii care trec pe langa masina si se freaca de ea sau unii care le mai si zgarie intentionat.
Am fost in Korea de sud la Seul acum 2 ani si ceva acolo toate masinile lucesc chiar si dupa ce s-a mers cu ele pe ploaie, nici o masina nu avea efect de panza de paianjen desi erau destul de vechi unele dar la ei nu vedeai fir de praf pe strada si nici masini parcate pe marginea strazii, fiecare cladire avea parcare la parter sau subterana fie chiar si pt o cladire de 2 etaje, nu mai vorbesc de cladirile inalte care aveau parcari pe mai multe nivele cu lift pt masini. Oricum noi nu o sa fim niciodata ca ei...
Am fost in Korea de sud la Seul acum 2 ani si ceva acolo toate masinile lucesc chiar si dupa ce s-a mers cu ele pe ploaie, nici o masina nu avea efect de panza de paianjen desi erau destul de vechi unele dar la ei nu vedeai fir de praf pe strada si nici masini parcate pe marginea strazii, fiecare cladire avea parcare la parter sau subterana fie chiar si pt o cladire de 2 etaje, nu mai vorbesc de cladirile inalte care aveau parcari pe mai multe nivele cu lift pt masini. Oricum noi nu o sa fim niciodata ca ei...
Astazi am laut masina din service desi inca nu venise acceptu lde plata si nici nu se montasera accesoriile cumparate, dar m-am saturat de mers pe jos si cu maxi-taxi, a ramas sa il sun maine de dl de la receptie sa vedem cand sa ma duc sa imi monteze accesoriile si sa splatesc si reintregirea la asigurare.
In mare reparatia a iesit bine cu mici imperfectiuni la vopsitorie dar na nu paote sa iasa ca cea din fabrica, mai are ici colo cate un fir de praf prisn in vopsea si 2 pucte unde s-a scurs putin vopsea sub farul din dreapta acum noaptea nu am reusit sa o analizez prea atent sper sa nu mai descopar si alte imperfectiuni maine pe lumina, uitasera sa conecteze mufele la farul din dreapta dar s-a rezolvat pe loc, spatiul dintre far si bara e ceva mai mic la cel din dreapta decat la cel din stanga dar au zis sa ma uit atent sa mai descopar imperfectiunile si cand vin sa imi monteze accesoriile sa le zic si o regleaza. Sper ca in timp sa nu mi se exfolieze vopseaua de pe bara cum am patit la logan tot dupa ce schimbasem bara fata.
In mare reparatia a iesit bine cu mici imperfectiuni la vopsitorie dar na nu paote sa iasa ca cea din fabrica, mai are ici colo cate un fir de praf prisn in vopsea si 2 pucte unde s-a scurs putin vopsea sub farul din dreapta acum noaptea nu am reusit sa o analizez prea atent sper sa nu mai descopar si alte imperfectiuni maine pe lumina, uitasera sa conecteze mufele la farul din dreapta dar s-a rezolvat pe loc, spatiul dintre far si bara e ceva mai mic la cel din dreapta decat la cel din stanga dar au zis sa ma uit atent sa mai descopar imperfectiunile si cand vin sa imi monteze accesoriile sa le zic si o regleaza. Sper ca in timp sa nu mi se exfolieze vopseaua de pe bara cum am patit la logan tot dupa ce schimbasem bara fata.
A ramas cum a fsot pt ca nu era suficient de avaraita si mai trebuia sa dau din buzunar vreo 1400 ROn pt bara de rally art inschimb a mai primit niste accesorii, adica urmeaza sa le primeasca maine sper.
Piesele au venit in 2 zile cica daca optam pt rally art era posibil sa mia dureze inca vreo 2 zile peste pana veneau piesele. Nustiu dc in MD dureaza asa mult pana vin piesele sau paote ca nu isi dau aia interesul, oricum poti sa duci masina o demonteaza face reconstatare si apoi sa iti puna bara bulita la loc ca sa poti sa mergi cu ea sa nu o ti blocata in service pana vin piesele sau incearca sa o repari in romania.
Piesele au venit in 2 zile cica daca optam pt rally art era posibil sa mia dureze inca vreo 2 zile peste pana veneau piesele. Nustiu dc in MD dureaza asa mult pana vin piesele sau paote ca nu isi dau aia interesul, oricum poti sa duci masina o demonteaza face reconstatare si apoi sa iti puna bara bulita la loc ca sa poti sa mergi cu ea sa nu o ti blocata in service pana vin piesele sau incearca sa o repari in romania.