Inscrieri Participanti Intalnirea De Primavara - Vara 2011
Update:
1. Andrei - 2 pers - twin avans achitat
2. Mitsu' - 1 pers -
3. BR82CYC - 2 pers
4. L | v | u - 1 pers -
5. Cristibna - twin avans achitat
6. Siminica - 2 pers -matrimoniala avans achitat
7. laurentiu oprea - 2 pers
8. 66RRR - 2 pers - matrimoniala avans achitat
9. Dumiroll - 2 pers - twin avans achitat
10. Volcov - 1 pers (posibil 2) -
11. Gabitzu - 2 pers - matrimoniala
12. Diablo avans achitat + marius_EVO avans achitat - twin
13. DanielNEC - 2 pers - matrimoniala avans achitat
14. boier4ever - 1 pers (posibil 2)
15. Apple - 2 pers - matrimoniala
16. Ildi Cj - 1 pers
17. metal + andrei.pex - twin avans achitat
18. zimbet - 2 pers - matrimoniala
19. nimigian.iliuta - 2 pers - avans achitat
20. silviu87 - 2 pers avans achitat
21. Puiu - 2 pers - matrimoniala avans achitat
22. dionut77 -1 pers - twin avans achitat
23. cristi or. - 2 pers - avans achitat
24. angel3110 - 1 pers (posibil 2) -
25. biku - 1 -
26. gabivdo - 2 pers - matrimoniala avans achitat
27. schultz_bz - 2 pers - matrimoniala avans achitat
28. Donkey - 2 pers - twin avans achitat
29. RAZ - ? persoane
30. Flipper - 2pers - matrimoniala
31. nandee - 2 pers (+2 juniori)
32. alinalin - ? persoane
33. dacul vulcanean - 2 pers avans achitat
34. bogdancall - 2 pers - matrimoniala
35. cristi4x4 - 2 persoane -matrimoniala avans achitat
36. bogdanAlba - 1 persoana
37. allyy - 2 pers (+2 copii) - apartament avans achitat
Dupa cum am anuntat si in PM-ul de reamintire, din pacate suntem nevoiti sa fixam deadline-ul pentru avansuri maine la pranz. Ar fi pacat sa ne vedem nevoiti sa rezervam mai putine camere decat ne-am fi asteptat initial. Va fi posibila rezervarea si dupa expirarea acestui deadline de catre cei care nu si-au platit avansul, insa nu vom mai putea garanta disponibilitatea camerelor.
1. Andrei - 2 pers - twin avans achitat
2. Mitsu' - 1 pers -
3. BR82CYC - 2 pers
4. L | v | u - 1 pers -
5. Cristibna - twin avans achitat
6. Siminica - 2 pers -matrimoniala avans achitat
7. laurentiu oprea - 2 pers
8. 66RRR - 2 pers - matrimoniala avans achitat
9. Dumiroll - 2 pers - twin avans achitat
10. Volcov - 1 pers (posibil 2) -
11. Gabitzu - 2 pers - matrimoniala
12. Diablo avans achitat + marius_EVO avans achitat - twin
13. DanielNEC - 2 pers - matrimoniala avans achitat
14. boier4ever - 1 pers (posibil 2)
15. Apple - 2 pers - matrimoniala
16. Ildi Cj - 1 pers
17. metal + andrei.pex - twin avans achitat
18. zimbet - 2 pers - matrimoniala
19. nimigian.iliuta - 2 pers - avans achitat
20. silviu87 - 2 pers avans achitat
21. Puiu - 2 pers - matrimoniala avans achitat
22. dionut77 -1 pers - twin avans achitat
23. cristi or. - 2 pers - avans achitat
24. angel3110 - 1 pers (posibil 2) -
25. biku - 1 -
26. gabivdo - 2 pers - matrimoniala avans achitat
27. schultz_bz - 2 pers - matrimoniala avans achitat
28. Donkey - 2 pers - twin avans achitat
29. RAZ - ? persoane
30. Flipper - 2pers - matrimoniala
31. nandee - 2 pers (+2 juniori)
32. alinalin - ? persoane
33. dacul vulcanean - 2 pers avans achitat
34. bogdancall - 2 pers - matrimoniala
35. cristi4x4 - 2 persoane -matrimoniala avans achitat
36. bogdanAlba - 1 persoana
37. allyy - 2 pers (+2 copii) - apartament avans achitat
Dupa cum am anuntat si in PM-ul de reamintire, din pacate suntem nevoiti sa fixam deadline-ul pentru avansuri maine la pranz. Ar fi pacat sa ne vedem nevoiti sa rezervam mai putine camere decat ne-am fi asteptat initial. Va fi posibila rezervarea si dupa expirarea acestui deadline de catre cei care nu si-au platit avansul, insa nu vom mai putea garanta disponibilitatea camerelor.
Legat de masa festiva, dintre cei care participa, cati ar fi de acord cu acest tip de cina in seara de sambata spre duminica?
Discutam aici si aspectul asta, facem topic separat sau cade din start propunerea colegului de mai sus?
Ma gandesc ca daca suntem destui doritori, ar trebui sa ni se dea si 3 variante de meniuri tip cina cu aperitiv ROMANESC + ciorbita/supa + fel doi + desert si sa votam ce ne place. Ma gandesc la atatea feluri de mancare intinse pe o perioada mai lunga de timp, incepand de la un 20.00 si terminand cand va decide tot grupul (ceva gn "nunta").
VENITI SI VOI CU SUGESTII SI/SAU COMPLETARI FAVORABILE/NEFAVORABILE IDEII!
Multumesc!
Discutam aici si aspectul asta, facem topic separat sau cade din start propunerea colegului de mai sus?
Ma gandesc ca daca suntem destui doritori, ar trebui sa ni se dea si 3 variante de meniuri tip cina cu aperitiv ROMANESC + ciorbita/supa + fel doi + desert si sa votam ce ne place. Ma gandesc la atatea feluri de mancare intinse pe o perioada mai lunga de timp, incepand de la un 20.00 si terminand cand va decide tot grupul (ceva gn "nunta").
VENITI SI VOI CU SUGESTII SI/SAU COMPLETARI FAVORABILE/NEFAVORABILE IDEII!
Multumesc!
Ideea de cina festiva in viziunea mea e putin altfel. Ma gandeam ca sambata seara sa intrebam daca ni se permite sa facem un gratar in aer liber cu un foc de tabara. Eventual un berbecutz la ceaun sau mai stiu eu ce minunatii din astea si sa stropim totul cu un vinutz bun, o muzica, etc.
Personal nu ma incanta foarte tare ideea de a sta la masa toata noaptea asteptand sa vina fel dupa fel. Ce parere aveti?
Personal nu ma incanta foarte tare ideea de a sta la masa toata noaptea asteptand sa vina fel dupa fel. Ce parere aveti?
Mie, unul, nu imi place ideea de a sta afara, nu imi place focul de tabara, nu imi place sa miros a fum de la gratar, nu imi place sa fac gratar, nu imi place carnea de berbecut si per total nu imi place ideea, dar daca asta se hotaraste, sustin si eu cu un vot pentru.
Ps: sunt o persoana foooaaarteee comoda!
Ps: sunt o persoana foooaaarteee comoda!
Nu vreau sa ma intelegeti gresit.... eu nu stiu sa gatesc asa ca ideea cu berbecutul are nevoie si de asistenta unui bucatar . Tin minte de la o alta intalnire, a altui club, ca in momentul in care s-a facut rezervarea am fost intrebati daca dorim si specialitati ale locului (era si berbecutul inclus ). Conditia a fost sa anuntam din timp pentru ca oamenii sa fie pregatiti.
PS: Din punctul meu de vedere ambele variante sunt ok. Ma gandesc ca daca e frig afara nu are rost sa chinuim doamnele sau domnisoarele prezente.
PS: Din punctul meu de vedere ambele variante sunt ok. Ma gandesc ca daca e frig afara nu are rost sa chinuim doamnele sau domnisoarele prezente.