Consum Lancer
QUOTE (Apple @ Apr 23 2011, 11:26 AM) Sambata si duminica daca imi pun mintea scot si 6. Dar unde-ar mai fi distractia?
Ieri m-a tras in piept masina la consum. Consum 11,5%. Am facut traseul Bucuresti (zona Dorobanti) - Focsani intr-o ora jumate. Viteza medie pe CB: 154 km/h.Auzi, tu nu esti ala care a ajuns la Viena in 8 ore?
Ieri m-a tras in piept masina la consum. Consum 11,5%. Am facut traseul Bucuresti (zona Dorobanti) - Focsani intr-o ora jumate. Viteza medie pe CB: 154 km/h.Auzi, tu nu esti ala care a ajuns la Viena in 8 ore?
QUOTE (Apple @ Apr 23 2011, 09:05 PM) cum dracu sa ajung la Viena in 8 ore? Hai ma Marty...Pai la fel cum ajungi si la Focsani intr-o ora si jumatate! La 154 km/h viteza medie, iti ia vreo 7 ore sa ajungi din Bucuresti in Viena. Zicem ca opresti de citeva ori pe drum, se mai face inca o ora. Sincer, 154 viteza medie pe o sectiune de drum de 200 de km., plina de sate si radare... ori ai avut o mega urgenta si ti s-a rupt de radare and shit si acu' stai si astepti dosaru' de amenzi, ori ai avut antemergator cu girofar.
P.S.: Totusi, era unu' care a ajuns din Bucuresti in Viena in 8-12 ore, nu mai retin exact, da' nu mai stiu cine-i respectivul.
P.S.: Totusi, era unu' care a ajuns din Bucuresti in Viena in 8-12 ore, nu mai retin exact, da' nu mai stiu cine-i respectivul.