Harta Romania
in legatura cu navigatia de pe outlander tot sapand pe net am gasit un tip din bucuresti care ar avea un update cu hartile din 2011.am vb cu el si din ce am inteles se scoate hdd-ul si banuiesc ca i se pune o alta imagine cu noile harti.toata afacerea dureaza cam 30 de min si costa 250 ron.pt cei interesati lasati mesaj si va dau restul de date.
Interesant! Eu sunt "putin" cam departe de Bucuresti, dar stie cineva, masina noua din decembrie 2010 nu are cumva actualizarea "free"?! La Outi meu, nici macar Dn59A nu e pe harta, Timisoara e relativ buna, Aradul foarte slab! Afara insa, cu exceptia unor sensuri giratorii mai noi functioneaza corect, alege alte rute decat IGO, dar te duce la destinatie!
QUOTE (cataz @ Feb 20 2011, 11:43 AM) Salut!
A aparut de curand pe net un anunt prin care cineva din Dambovita vinde DVD cu harta RO, varianta 2011 pt. MMCS. Am cautat si nu am gasit nimic oficial ca s-ar fi lansat vre-un nou update la hartile MMCS. Are cineva vre-o informatie despre ce este vorba, sau este teapa?
Au aparut noile hati de romania, si am inteles ca aste au acoperire 87%. Eu inca mai astept sa apara si pe net, ca nu-mi vine sa dau 211 EURO pe ele.
QUOTE (manu_cta @ Apr 22 2011, 03:16 PM) in legatura cu navigatia de pe outlander tot sapand pe net am gasit un tip din bucuresti care ar avea un update cu hartile din 2011.am vb cu el si din ce am inteles se scoate hdd-ul si banuiesc ca i se pune o alta imagine cu noile harti.toata afacerea dureaza cam 30 de min si costa 250 ron.pt cei interesati lasati mesaj si va dau restul de date.
Salut,
Da-mi mie detaliile ca vreau eu sa le pun la mine.
Merci,
Adrian
A aparut de curand pe net un anunt prin care cineva din Dambovita vinde DVD cu harta RO, varianta 2011 pt. MMCS. Am cautat si nu am gasit nimic oficial ca s-ar fi lansat vre-un nou update la hartile MMCS. Are cineva vre-o informatie despre ce este vorba, sau este teapa?
Au aparut noile hati de romania, si am inteles ca aste au acoperire 87%. Eu inca mai astept sa apara si pe net, ca nu-mi vine sa dau 211 EURO pe ele.
QUOTE (manu_cta @ Apr 22 2011, 03:16 PM) in legatura cu navigatia de pe outlander tot sapand pe net am gasit un tip din bucuresti care ar avea un update cu hartile din 2011.am vb cu el si din ce am inteles se scoate hdd-ul si banuiesc ca i se pune o alta imagine cu noile harti.toata afacerea dureaza cam 30 de min si costa 250 ron.pt cei interesati lasati mesaj si va dau restul de date.
Salut,
Da-mi mie detaliile ca vreau eu sa le pun la mine.
Merci,
Adrian
Am facut eu comanda pt. DVD-ul cu noua harta. Costa 890 ron si dureaza cam 20 zile pana il aduc. Instalarea se face la service, de catre personalul lor si dureaza o ora. Noua nu ni se da nici un DVD. Dupa instalare ramane la ei. De fapt, cred ca vine doar cheia de instalare, DVD-ul putand fi folosit la mai multe instalari.
QUOTE (cataz @ May 13 2011, 10:12 AM) Am facut eu comanda pt. DVD-ul cu noua harta. Costa 890 ron si dureaza cam 20 zile pana il aduc. Instalarea se face la service, de catre personalul lor si dureaza o ora. Noua nu ni se da nici un DVD. Dupa instalare ramane la ei. De fapt, cred ca vine doar cheia de instalare, DVD-ul putand fi folosit la mai multe instalari.
Salut,
Se pare ca incearca sa te pacaleasca, deoarece ei trebuie sa-ti dea DVD-ul si cheia pe care le platesti. Ei le tin ca pe banii tai sa mai instalezze si la altii. Pe cine stii in Bucuresti ca le are si le instaleaza la banii astia? Da-mi si mie datele de contact, deoarece eu nu am reusit sa gasesc pe nimeni care sa le aiba si sa le dea. Sa stii ca nu exista nici un risc cu privire la update-ul hartilor. Nu are ce sa mearga prost. Pur si simplu se copiaza noile harti in locul celor vechi. Oricum, inainte sa faci ceva este obligatoriu sa faci update la datele vechi de pe HDD. Ne pui si noua pe net o imagine a DVD-ului cu noile harti.
Merci,
Adrian
Salut,
Se pare ca incearca sa te pacaleasca, deoarece ei trebuie sa-ti dea DVD-ul si cheia pe care le platesti. Ei le tin ca pe banii tai sa mai instalezze si la altii. Pe cine stii in Bucuresti ca le are si le instaleaza la banii astia? Da-mi si mie datele de contact, deoarece eu nu am reusit sa gasesc pe nimeni care sa le aiba si sa le dea. Sa stii ca nu exista nici un risc cu privire la update-ul hartilor. Nu are ce sa mearga prost. Pur si simplu se copiaza noile harti in locul celor vechi. Oricum, inainte sa faci ceva este obligatoriu sa faci update la datele vechi de pe HDD. Ne pui si noua pe net o imagine a DVD-ului cu noile harti.
Merci,
Adrian
QUOTE (Speedy @ Feb 4 2008, 11:53 AM) Chiar asta ma intrebam si eu pentru lancerul nou. Daca as putea sa fac rost de harta romaniei de undeva. Am vazut pe site la firma care asigura hartile pentru mitsubishi ca la sfarsitul anului 2007 bagasera si harta Romaniei. Stie cineva ceva?
Am un numar de telefon la o firma din Bucuresti ( in 2009 am update-at sistemul meu de naviatie ) : 0722135443
Am un numar de telefon la o firma din Bucuresti ( in 2009 am update-at sistemul meu de naviatie ) : 0722135443