2010 Mitsubishi Lancer 1.6 117cp Orient Red Metalic

Prezinta-ti Lancerul aici!
Scrie răspuns
Alinush
EVO I

Mesaj de Alinush » Lun Iun 06, 2011 2:42 pm

Em am dat 100 lei pe toate 20(luate de la reprezentanta). Pe punga am vazut ca sunt de la Smart.

Flipper
EVO I

Mesaj de Flipper » Mar Iun 07, 2011 7:31 pm

Astazi au sosit ledurile pentru nr de inmatriculare, le-am montat pe masina, lumineaza alb abia astept sa se intunece sa observ cum se vede.
Ieri am montat cauciucurile de iarna pe jentile de tabla, o janta a necesitat roluire, oi vedea la iarna cum se comporta masina cu jentile astea sper sa nu am vreo surpriza neplacuta si sa ma fi pacalait.

Cei de la vulcanizare au zis ca roluirea indreapta doar buzele jantei. Daca janta e deformata mai mult nu prea mai poate fi intreptata.
La ochi din ce am observat si din ce s-a uitat si baiatul de la vulcanizare jantele par rotunde dar mi-a zis ca dupa ce le pun pe msina o sa vad cu adevarat daca am facuto afacere buna(adica sa nu bata, sa nu troncane etc) am facut si echilibrarea asa ca sutn pregatite complet mai trebuie doar sa caut un set complet de prezoane pentru jenti de tabla la un pret acceptabil si eventual un set de capace.

Mai ca le-as monta pe masina zilele astea sa fac o proba ca sa nu am vreo surpriza neplacuta la iarna dar mi se pare cam mult deranj(scoate rotile de vara, punele pe cele de iarna, testul, apoi iar scotele pe cele de iarna, punele pe cele de vata) deja am transpirat numai cat m-am gandit.

wall

Mesaj de wall » Mar Iun 07, 2011 7:45 pm

Oricum iarna nu bagi 160km/h

Flipper
EVO I

Mesaj de Flipper » Mar Iun 07, 2011 8:22 pm

Daca soseaua e uscata si fara zapada,gheata sau material atiderapant de ce nu?

Oricum daca o janta e descentrata o simti si la 50km/h.

Flipper
EVO I

Mesaj de Flipper » Mie Iun 29, 2011 9:26 am

Stie cineva sa imi zica care sunt datele tehnice(dimensiune piulita, diametru, pasul filetului etc) ale piulitelor pentru jantele de tabla pentru lancer 2010?
Daca are cineva o poza facuta de aproape sau are bunatointa sa faca o poza cu o piulita de la o janta de tabla il rog frumos sa o uploadeze pe forum sa vad si eu cam cum arata.

marius_EVO
EVO I

Mesaj de marius_EVO » Mie Iun 29, 2011 11:55 am

auzisem ceva de 19, si cele de logan am auzit ca se potrivesc, trebuie si eu sa imi caut ca iarna trecuta am mers cu alea de la jantele de aliaj

Flipper
EVO I

Mesaj de Flipper » Mie Iun 29, 2011 12:21 pm

Si cum vin piulitele de la jantele de aliaj? EU am pus odata rezerva care are janta de tabla deaia mai ingusta si statea fixata calumea cu piulitele de la jantele de aliaj.

Am luat in calcu lsi varianta sa folosesc piulitele de la jantele de aliaj ca am pus o janta de proba si am vazut ca sta centrata si fixata calumea numai ca arata cam ciudat cu piulitele de la janta de aliaj, dar cred ca se rezolva cu un set de capace.

Flipper
EVO I

Mesaj de Flipper » Mar Iul 05, 2011 9:17 am

Stateam si ma uitam azi la unpassat ceva mai vechi si la un chevrolet spark varianta full ambele rosii si ambele aveau partea de jos a barelor fata si spate precum si pragurile negre(nevopsite) si ma gandam oare daca nu ar arata bine un Lancer cu spolerul pt bara fata(sau acele mustati), spoilerul pt bara spate si pragurile laterale vopsite negru mat sau colantate cu folie negru mata. Ce parere aveti?
Daca e cineva pasionat de editare foto poate modifica o astfel de poza sa imi fac si eu o parere.

Am pus si2 poze ca sa va faceti o idee.

Malakai
EVO I

Mesaj de Malakai » Mar Iul 05, 2011 6:01 pm

Daca nu ai praguri, mai greu. Intai tre' sa-ti pui.
Adica la noi cu Invite spre ex., nu ai cum sa vopsesti. Chiar si de ti-ai pune praguri nu stiu cat de bine ar da. Cred ca pe unele masini merge, pe altele (Lancer) nu prea...

driverx
EVO I

Mesaj de driverx » Mar Iul 05, 2011 6:22 pm

Ma gandesc ca dupa ce le faci negre o sa iti dea impresia ca masina ar fi mai inaltata. Nu stiu daca vrei asta la un Lancer ...

Scrie răspuns

Înapoi la “Lancerul meu”