Activitatea Moderatorilor
Klez , acum nu ajung in Botosani , o sa mi se aceasca cat o sa stau pe acolo cu treaba , deci nu , acum nu , acum nu am chef
Unde o sa plec ... sa-mi trag una de stiu ...cat o sa vad cu ochii ... Timisoara , Arad , posibil si Cluj - daca vin te scot la cafea . Restul de CO o sa-l petrec la mosie , cu pauza la etapa de la Sinaia . Nu plec din tara , asta e clar
Unde o sa plec ... sa-mi trag una de stiu ...cat o sa vad cu ochii ... Timisoara , Arad , posibil si Cluj - daca vin te scot la cafea . Restul de CO o sa-l petrec la mosie , cu pauza la etapa de la Sinaia . Nu plec din tara , asta e clar
Cristi, mi s-a parut cel putin exagerata iesirea lu' cry4me ala. I-am redus warn-ul din Martie si i-am acordat 10% cu mesajul
QUOTE Stimate cry4me, tinind cont de faptul ca sobolanul (in demersul sau) a fost foarte cuviincios si ti-a atras atentia intr-un mod mai mult decit elegant, consider iesirea domniei tale ca fiind lipsita de orice urma de decenta (asta ca sa fiu blind), In plus de asta, ironiile domniei tale imi lezeaza amorul propriu in mod direct si personal, eu fiind unul dintre aceia care sustin exprimarea intr-o romana scrisa la un nivel de absolvent de 12 clase.
Acestea fiind spuse, ai un 10% warn de la mine, poate data viitoare iti controlezi iesirile.
Scuza-ma ca am sarit peste ce i-ai zis tu, da' m-a cam calcat pe bataturi.
QUOTE Stimate cry4me, tinind cont de faptul ca sobolanul (in demersul sau) a fost foarte cuviincios si ti-a atras atentia intr-un mod mai mult decit elegant, consider iesirea domniei tale ca fiind lipsita de orice urma de decenta (asta ca sa fiu blind), In plus de asta, ironiile domniei tale imi lezeaza amorul propriu in mod direct si personal, eu fiind unul dintre aceia care sustin exprimarea intr-o romana scrisa la un nivel de absolvent de 12 clase.
Acestea fiind spuse, ai un 10% warn de la mine, poate data viitoare iti controlezi iesirile.
Scuza-ma ca am sarit peste ce i-ai zis tu, da' m-a cam calcat pe bataturi.
Salutare.
Am folosit functia search si nu am ajuns nicaieri.
http://mitsu.ro/forum/index.php?showtopic=350&hl=consum
linkurile din ultimul post nu mai duc nicaieri
are cineva idee ce s-a intamplat
Am folosit functia search si nu am ajuns nicaieri.
http://mitsu.ro/forum/index.php?showtopic=350&hl=consum
linkurile din ultimul post nu mai duc nicaieri
are cineva idee ce s-a intamplat