2010 Mitsubishi Lancer 1.6 117cp Orient Red Metalic

Prezinta-ti Lancerul aici!
Scrie răspuns
Flipper
EVO I

Mesaj de Flipper » Mie Aug 17, 2011 7:14 am

Ieri am spalat masina la spalatoria recomandata de Malakai. Pentru 28Ron au dichisito mult mai atent decat la alte spalatorii insa la bot au frecat mai mult cu buretele pentru a indeparta insectele si a aparut efectul de panza de paianjen pe bara fata si partea din fata a capotei, apoi m-am mutat alaturi unde se facea cosmetica auto pt a-mi indeparta resturile de adeziv de pe caroserie ramas de la scociul cu care a fsot infoliata masina de noua si a mi se face un polis la partea de sus a barei fata si capota si am profitat de ocazie si am mai polisat niste zgarieturi superficiale. Per total sunt multumit de treaba facuta si la urmatoarea spalare am sa fac un polis si la partea de jos a barei fata ca nu am vazut atunci, am vazut abia acasa ca si in partea de jos a aparut efectul de panza de paianjen. in urma acestei intamplari nu am sa ii mai las niciodata sa se atinga cu buretele de masina am sa le zic sa o spele cu jet ca sa indeparteze jegul apoi spuma lasata sa se scurga cateva minute si apoi insistat iar cu jetul de apa si la sfarsit stearsa cu ceara(cam asa o spalam si pana acum).
Desi si baiatul de la polish si mult altii zic ca spalarea la burete e cea mai buna, mie unul mi se pare extrem de daunatoare lacului chiar daca este indepartat mai bine jegul. mai bine sa mai ramana cate o pata de la insecte care oricum in timp va disparea decat sa apara efecul de panza de paianjen si apoi sa dau cateva milioane pe un polish.

cojack
EVO I

Mesaj de cojack » Sâm Aug 20, 2011 5:02 pm

ee lasa ca efectul de panza de paianjen nu apare doar de la spalarea cu burete;).sunt mai multe cauze asta sa fie problema noastra:D:-"

allexino
EVO I

Mesaj de allexino » Mar Aug 23, 2011 8:20 am

Aseara erai cumva pe straduta de langa Gradina Publica si ai facut dreapta spre Teatrul Muzical?

Flipper
EVO I

Mesaj de Flipper » Mar Aug 23, 2011 9:00 am

Da, eu eram. AM vazut in oglinda ca este un lancer in spate dar nustiam cine. Multumesc pt prioritate.

Flipper
EVO I

Mesaj de Flipper » Mie Sep 21, 2011 7:10 am

As dori sa imi fac si eu 2 logouri cu "The spirit of competition", cine are si ar putea sa mi le dea ca sa le confectionez la un centru specializat? As preferat scrisul sa fie gri deschi, inchis sau alb

Malakai
EVO I

Mesaj de Malakai » Mie Sep 21, 2011 9:48 am

Am incercat eu, nu se poate decupa pe baza pozei. Trebuie .cdr'ul ca sa poata fi prelucrat in Corel.
Poti doar sa ti le cumperi, de pe ebay.

Flipper
EVO I

Mesaj de Flipper » Mie Sep 21, 2011 12:17 pm

Si alta varianta de a face rost de 2 astfel de stikere nu este ca nu am cumparat niciodata de pe ebay si nu prea stiu cum sa procedez?
Poate imi zice cineva care are astfel de stikere de unde a facut rost de ele.

Malakai
EVO I

Mesaj de Malakai » Mie Sep 21, 2011 12:23 pm

Alta varianta nu ai, ca ele sunt custom, nu prea le poti face singur... Sunt foarte multi comercianti care cumpara de pe ebay. Sunt si aici pe site, cauta la bursa ca sigur gasesti, eu am putina treaba acum sa-ti arat direct link. Comisioanele de regula sunt acceptabile.
Si eu vreau de foarte mult timp sa-mi cumpar sticker dar mereu uit/ma iau cu altele. Pretul e ~60 Ron pe sticker parca.

Flipper
EVO I

Mesaj de Flipper » Sâm Oct 29, 2011 6:03 pm

Dupa o munca de 1h30' am inlocuit rotile de vara cu cele de iarna. Desi am pus jantede tabla am folosit piulitele cu guler de la jantele de aliaj. Arata cam urat dar am scutit vreo 200Ron cat costau 20 de piulite pt jantele de talba la reprezentanta. In manual scrie ca piulitele cu guler pot fi utilizate pentru jantele de talba temporar dar in cazul in care se monteza pe autoturis jante de talba se recomanda inlocuirea piulitelor cu unele conice. Nustiu de ce zice doar temporar dar sper sa nu am probleme eu stiu sa se desfaca sau altceva( 4 luni e temporar ). Daca voi gasi piulite la un pret rezonabil le voi inlocui. Trebuie sa cumpar si un set de capace.

Vreau sa ma duc sa cumpar niste folie autocolanta transparenta sa lipesc pe toata lungimea pragurilor ca sa nu se ciuruiasca vopseaua de la materialul antiderapant pe care il arunca nemernicii astia pe drumuri iarna. Are cineva de vanzare asa ceva?

marius_EVO
EVO I

Mesaj de marius_EVO » Sâm Oct 29, 2011 6:34 pm

sa mergi incet si cu grija...iarna trecut am mers cu jante de tabla si piulitele de la jantele de aliaj...la peste 80-90 o sa iti vibreze vvolanul foarte tare...pentru ca piulitele astea prind foarte foarte putin janta si roata are un joc destul de maricel....

la 60 la ora nu simti nimic in volan..dar peste va tremura in ultimul hal....in primavara cand le-am pus pe cele de aliaj inapoi tipul de la vulcanizare mi-a zis ca sunt kamikaze rau...si sa imi iau urgent piulite de tabla

mergi incet si cu grija si cum prinzi un pret avantajos ia-ti piulitele neaparat

Scrie răspuns

Înapoi la “Lancerul meu”