Variante, dotari, preturi...opinii, impresii Lancer 2008

Utilizare, opinii, probleme si reparatii pentru Noul Mitsubishi Lancer
Scrie răspuns
teo_paul
EVO I

Mesaj de teo_paul » Joi Mar 27, 2008 8:18 am

Stie cineva daca grila metalica de sub bara exista in lista de optionale (desi nu am vazut-o)? Mi se pare ca arata foarte bine, mai ales pe negru...
Fişiere ataşate
Mitsubishi_Lancer_2007_01_1_.JPG
Mitsubishi_Lancer_2007_01_1_.JPG (39 KiB) Vizualizat de 4090 ori

cix
EVO I

Mesaj de cix » Joi Mar 27, 2008 8:54 am

Da, exista. Vezi in catalog http://www.mitsubishi-motors.ro/files/C ... Lancer.pdf la pagina 4.

Grila pentru bara fata cu marginile cromate
Se instaleaza marginile cromate pe grila barei fata.
MZ380470EX

Nu vad sa aiba pret, dar nu cred nici ca ar fi pe mocca

Mickemaus
EVO I

Mesaj de Mickemaus » Joi Mar 27, 2008 10:32 am

sal lume. sunt si eu nou pe aci. De curiozitate ma uitam intr-un catalog de configuratoe de la mcar si am vazut ca la 1.5 nu sunt disponibile proiectoarele de ceata si tempomatul. dc oare? sau o fi vreo greseala? oricum vreau sa-i felicit pe cei care si-au luat un mitsu, la multi km fara incidente. momentam conduc un logan si de ceva vreme tot ma tot uit pe la diverse marci. La inceput eram chitit pe megan sedan, apoi pe astra sedan ala nou.....e cand am dat cu ochii de rechinu' asta...s-a schimbat treaba. numai ca tre sa mai astept ceva timp(cam o juma de an asa). am un coleg la munci care a zis odata o vorba mare. " D-aia e clasele sociale. Unii are ..... altii n-are" Deocamdata ma incadrez la partea a 2-a. sper cat mai rpd ca pot achita leasingu la asta sa o vand si sa pot da un avans pt un rechin.
Pana atunci toate cele bune!
Apropo e prea devreme daca intreb daca a apucat careva sa faca vreo revizie? preturi ceva?

teo_paul
EVO I

Mesaj de teo_paul » Joi Mar 27, 2008 10:43 am

A, nici nu e de mirare ca nu il gaseam.
Eu aveam un catalog cu accesorii primit pe mail de la MCar si era probabil o versiune mai veche (era in engleza si suprascris in romana cu preturile).
Multumesc pentru link.

cix
EVO I

Mesaj de cix » Joi Mar 27, 2008 10:52 am

Catalogul asta in romana am vazut ca a aparut abia de saptamana trecuta. M-am ofticat un pic pt ca am comandat niste accesorii din ala in engleza si asta are mai multe chestii.

@Mickemaus: Cei de aici de la BV mi-au spus ca reviziile de incadreaza intre 500 si 700 ron. Daca cineva a facut pana acum revizie la Lancer o sa iti spuna si mai sigur.

DeBogdan
EVO I

Mesaj de DeBogdan » Joi Mar 27, 2008 11:18 am

Sal,

Zicea cineva aici de testele de siguranta: pana acum Outlander, Pajero si L200 au confirmat previziunile Mitsubishi privind numarul de stele conform EURONCAP - adica 4 stele - lucru normal daca tinem cont ca sunt masini voluminoase si grele.

Pe scurt: diferenta intre 4 stele si 5 stele este data de gradul de protectie a pietonilor. Ori in cazul masinilor mari este mai dificil sa protejezi "incopetentii" care traverseaza aiurea strada....

Mitsubishi a cotat Lancer-ul 2008 la 5 stele. Mai trebuie sa asteptam aproximativ 1 an de zile pana va veni confirmarea. Asta tine de procedurile Euro NCAP.

dancristea
EVO I

Mesaj de dancristea » Joi Mar 27, 2008 12:47 pm

Am fost fraierit de dealer-ul de la MCAR cu o tapiterie BEJ la un Lancer 2.0 de culoare GRI sobolan. Cred ca este singura masina cu asa combinatie. Desi eu i-am spus in repetate randuri ca vreau sa fie tapiterie inchisa la ridicarea masinii mi-a spus cu o mare incredere in glas ca e cu tapiterie bej. Deja semnasem tot si am lasat de la mine si am luat-o. M-am obisnuit cu tapiteria si chiar acuma mi se pare ca da mai bine pe bej, dar as vrea sa-i pun niste huse ca s-o protejez.
As vrea niste huse care sa se potriveasca. A mai avut cineva de pe aici nevoie de asa ceva?

cix
EVO I

Mesaj de cix » Joi Mar 27, 2008 2:01 pm

Am vazut si eu un Lancer 2008 gri cu tapiterie bej si pot sa zic ca mi-a placut - deci nu e singurul. Eu unul nu le-as acoperi cu huse pt ca le-as lua tot farmecul. Eu zic ca doar trebuie sa ai grija sa nu iti versi cafeaua pe scaun si gata . Oricum sa il stapanesti sanatos.

Cristi
EVO I

Mesaj de Cristi » Joi Mar 27, 2008 2:16 pm

Si la spalatorie cand curata baietii tapiteria cu aspiratorul si carpa folosite la curatarea altor parti mai murdare. )

teo_paul
EVO I

Mesaj de teo_paul » Joi Mar 27, 2008 2:19 pm

Sa o iau razna cu nervii...
Tot stocul de Lancer-e 2.0 diesel e dat pana in iunie inclusiv (exceptand vreo 2-3 culori pe care nu le vrea nimeni).
Am fost si la Mit-Motors si MCar si amandoi mi-au spus acelasi lucru.
Daca stiam ca e dementa asta imi comandam acum 2 luni, dar cine putea sa stie....

Scrie răspuns

Înapoi la “Noul Lancer”