2008 Mitsubishi Lancer 2.0 CVT 150CP Black Intense S18
daca ti-ai pus xenon pe faza scurta, pe faza lung pune philips blue vision ( hb3), daca vrei lumina alba. si inca ceva: pune si pe pozitie becuri blue vision pt ca se vede ca naiba fazele albe si pozitia galbena ( ca la mine ,inca ). vezi ca cele de pozitie sunt albastre dar cand sunt aprinse sunt alb stralucitor asemantor cu becurile de faza scurta sau lunga.
QUOTE (nini @ Dec 11 2008, 07:43 PM) daca ti-ai pus xenon pe faza scurta, pe faza lung pune philips blue vision ( hb3), daca vrei lumina alba. si inca ceva: pune si pe pozitie becuri blue vision pt ca se vede ca naiba fazele albe si pozitia galbena ( ca la mine ,inca ). vezi ca cele de pozitie sunt albastre dar cand sunt aprinse sunt alb stralucitor asemantor cu becurile de faza scurta sau lunga.
ms nini... dar paremise nu te-ai uitat pe tot topic-ul meu... am schimbat majoritatea becurilor... (2pozitie,3interior,1portbagaj,2numar si 2faza scurta)... la proiectoare nu prea as vrea... si nu-s sigur ce stau H11 sau HB4...
ms nini... dar paremise nu te-ai uitat pe tot topic-ul meu... am schimbat majoritatea becurilor... (2pozitie,3interior,1portbagaj,2numar si 2faza scurta)... la proiectoare nu prea as vrea... si nu-s sigur ce stau H11 sau HB4...
scuze, am citit fugitiv topicul tau, si nu am observat, cei drept m-am uitat mai mult la poze.
cu privire la proiectoare se spune ca becurile cu lumina alba nu sunt bune pe ceata sau ploaie abundenta, deci daca folosesti proiectoarele doar pentru ceata e bine sa iti iei niste becuri sa zicem " specializate " adica mai galbene, daca le folosesti ca design si sa dea bine atunci poti sa iti pui becuri cu lumina alba.
pt proiectoare trebuie becuri h11
cu privire la proiectoare se spune ca becurile cu lumina alba nu sunt bune pe ceata sau ploaie abundenta, deci daca folosesti proiectoarele doar pentru ceata e bine sa iti iei niste becuri sa zicem " specializate " adica mai galbene, daca le folosesti ca design si sa dea bine atunci poti sa iti pui becuri cu lumina alba.
QUOTE (nini @ Dec 11 2008, 09:05 PM) scuze, am citit fugitiv topicul tau, si nu am observat, cei drept m-am uitat mai mult la poze.
aha ms... mi-a zis cineva de H11... pai sincer nu prea m-au ajutat proiectoarele cu lumina lor... acuma 2 saptamani pe un drum de 400km de ceata.... si mai galbene nu-as vrea...
aha ms... mi-a zis cineva de H11... pai sincer nu prea m-au ajutat proiectoarele cu lumina lor... acuma 2 saptamani pe un drum de 400km de ceata.... si mai galbene nu-as vrea...
http://www.youtube.com/watch?v=xWw1AYIc ... re=related sunet toba finala... Greddy
nu mi-a venit inca toba comandata...
nu mi-a venit inca toba comandata...
- The Hammer
- EVO I
QUOTE (The Hammer @ Dec 15 2008, 12:26 PM) eu vreau sa il fac alb si in fata si in spate plus la bara fata vreau sa fac trapezul ala din jurul grilei tot cu alb :-s ....arata foarte frumos semnul rosu
crezi ca iese bine cu alb... in special de trapez intreb... ai facut ceva in photoshop???... te rog sa bagi poze... sau un link unde ai vazut astfel de modificari... ms...
si c sigla nu-i problema... se rezolva usor... un abtibild alb si gata ...
crezi ca iese bine cu alb... in special de trapez intreb... ai facut ceva in photoshop???... te rog sa bagi poze... sau un link unde ai vazut astfel de modificari... ms...
si c sigla nu-i problema... se rezolva usor... un abtibild alb si gata ...