2008 Mitsubishi Lancer 2.0 CVT 150CP Black Intense S18

Prezinta-ti Lancerul aici!
Scrie răspuns
nini
EVO I

Mesaj de nini » Joi Dec 11, 2008 7:43 pm

daca ti-ai pus xenon pe faza scurta, pe faza lung pune philips blue vision ( hb3), daca vrei lumina alba. si inca ceva: pune si pe pozitie becuri blue vision pt ca se vede ca naiba fazele albe si pozitia galbena ( ca la mine ,inca ). vezi ca cele de pozitie sunt albastre dar cand sunt aprinse sunt alb stralucitor asemantor cu becurile de faza scurta sau lunga.

zimbet
EVO I

Mesaj de zimbet » Joi Dec 11, 2008 7:47 pm

QUOTE (nini @ Dec 11 2008, 07:43 PM) daca ti-ai pus xenon pe faza scurta, pe faza lung pune philips blue vision ( hb3), daca vrei lumina alba. si inca ceva: pune si pe pozitie becuri blue vision pt ca se vede ca naiba fazele albe si pozitia galbena ( ca la mine ,inca ). vezi ca cele de pozitie sunt albastre dar cand sunt aprinse sunt alb stralucitor asemantor cu becurile de faza scurta sau lunga.
ms nini... dar paremise nu te-ai uitat pe tot topic-ul meu... am schimbat majoritatea becurilor... (2pozitie,3interior,1portbagaj,2numar si 2faza scurta)... la proiectoare nu prea as vrea... si nu-s sigur ce stau H11 sau HB4...

nini
EVO I

Mesaj de nini » Joi Dec 11, 2008 9:05 pm

scuze, am citit fugitiv topicul tau, si nu am observat, cei drept m-am uitat mai mult la poze.
cu privire la proiectoare se spune ca becurile cu lumina alba nu sunt bune pe ceata sau ploaie abundenta, deci daca folosesti proiectoarele doar pentru ceata e bine sa iti iei niste becuri sa zicem " specializate " adica mai galbene, daca le folosesti ca design si sa dea bine atunci poti sa iti pui becuri cu lumina alba.
pt proiectoare trebuie becuri h11

zimbet
EVO I

Mesaj de zimbet » Joi Dec 11, 2008 9:10 pm

QUOTE (nini @ Dec 11 2008, 09:05 PM) scuze, am citit fugitiv topicul tau, si nu am observat, cei drept m-am uitat mai mult la poze.
cu privire la proiectoare se spune ca becurile cu lumina alba nu sunt bune pe ceata sau ploaie abundenta, deci daca folosesti proiectoarele doar pentru ceata e bine sa iti iei niste becuri sa zicem " specializate " adica mai galbene, daca le folosesti ca design si sa dea bine atunci poti sa iti pui becuri cu lumina alba.
pt proiectoare trebuie becuri h11
aha ms... mi-a zis cineva de H11... pai sincer nu prea m-au ajutat proiectoarele cu lumina lor... acuma 2 saptamani pe un drum de 400km de ceata.... si mai galbene nu-as vrea...

zimbet
EVO I

Mesaj de zimbet » Vin Dec 12, 2008 1:57 pm

poza cu sigla rosie pe spate... iar am masina murdara...

dionut77
EVO I

Mesaj de dionut77 » Vin Dec 12, 2008 2:08 pm

Vine mai bine pe rosu decat pe negru, parerea mea, ha

zimbet
EVO I

Mesaj de zimbet » Vin Dec 12, 2008 2:22 pm

parca e o insecta suparata...

zimbet
EVO I

Mesaj de zimbet » Sâm Dec 13, 2008 10:24 am

http://www.youtube.com/watch?v=xWw1AYIc ... re=related sunet toba finala... Greddy

nu mi-a venit inca toba comandata...

The Hammer
EVO I

Mesaj de The Hammer » Lun Dec 15, 2008 12:26 pm

eu vreau sa il fac alb si in fata si in spate plus la bara fata vreau sa fac trapezul ala din jurul grilei tot cu alb :-s ....arata foarte frumos semnul rosu

zimbet
EVO I

Mesaj de zimbet » Lun Dec 15, 2008 1:13 pm

QUOTE (The Hammer @ Dec 15 2008, 12:26 PM) eu vreau sa il fac alb si in fata si in spate plus la bara fata vreau sa fac trapezul ala din jurul grilei tot cu alb :-s ....arata foarte frumos semnul rosu
crezi ca iese bine cu alb... in special de trapez intreb... ai facut ceva in photoshop???... te rog sa bagi poze... sau un link unde ai vazut astfel de modificari... ms...

si c sigla nu-i problema... se rezolva usor... un abtibild alb si gata ...

Scrie răspuns

Înapoi la “Lancerul meu”