Intalniri Spontane In Trafic

Planificari, discutii si poze
Scrie răspuns
mfdunhill
EVO I

Mesaj de mfdunhill » Lun Aug 16, 2010 2:30 pm

@teo sfatul meu este sa mergi la politie indiferent daca este sau nu prieten.
da cum dracu a vandut masina fiind in leasing?

alexutzu
EVO I

Mesaj de alexutzu » Lun Aug 16, 2010 2:34 pm

De aceeasi parere cu nini,vorbeste cu un avocat sa reusesti ca pe langa abuz de incredere sa incadrezi si la furt,caz in care ai o sansa sa recuperezi banii de la casco.
De fapt nu ii recuperezi tu ci firma de leasing, dar macar scapi de ei.

Prima oara cand am vazut nr de inmatriculare m-am speriat pt ca marius_evo are "hxc" la numar.

P.S Ultima interventie off topic.....vezi ca masina ta apare in pozele intalnirii celor de la cluj. Daca nu erai tu, ai sanse mari sa o recuperezi.

cix
EVO I

Mesaj de cix » Lun Aug 16, 2010 2:36 pm

Ceva pute in toata povestea asta si daca nu ma insel a mai fost una asemanatoare pe acest forum. Oricum discutia nu isi are rostul aici si nu cred ca se va implica nimeni sa trimita locatia unui lancer a carui poveste a citit-o pe un forum. Sunt mai multe cai legale prin care se poate rezolva aceasta problema. Orice discutie pe acest subiect va fi considerat off-topic.

chacha
EVO I

Mesaj de chacha » Lun Aug 16, 2010 2:52 pm

E cineva de aici cu Sportback negru cu numarul B-XX-NFS si se plimba sambata pe Transfagarasan?

Tero
EVO I

Mesaj de Tero » Lun Aug 16, 2010 3:00 pm

Daca posesorul neproprietar a vandut masina in act autentic cu semnatura de mana (bineinteles daca acesta avea talonul si cele 2 chei) imi este teama ca este cumparator de buna credinta si atunci ramane ca tu sa iti recuperezi banii de la persoana careia i-ai imprumutat masina, in caz ca nu exista un astfel de act care arate ca masina a fost vanduta, iar tu nu te aflai in posesia talonului, dupa 48 de ore te poti prezenta la politie cu cheia de rezerva si o poti declara furata.

Daca cel ce detina masina acum are talonul si ambele chei, atunci ai o problema, pe langa faptul ca masina poate oricand fi scoasa din tara si inmatriculata in orice alt stat membru UE, posesorul nu este obligat sa iti inapoieze masina, iar tu vei fi nevoit sa il actionezi in instanta, bineinteles cu sansa de a ramane obligat la plata leasingului si a cheltuielilor judecatoresti.

Ai grija ce faci

astazi pe brancoveanu 2 evo VII si X unu gri unu visiniu amn2 cu B xx EVO la numar, nu cred ca-s de pe aici ca n-au reactionat

shocs
EVO I

Mesaj de shocs » Lun Aug 16, 2010 7:59 pm

Azi am intalnit un Mitsubishi Lancer Evo 10 pe o straduta undeva in apropierea zonei Crangasi. Am flashuit dar n-am primis raspuns inapoi ... de' eu n-am evo ci un amarat de lancer
(B XX WSJ la nr)

oly_ro
EVO I

Mesaj de oly_ro » Lun Aug 16, 2010 11:12 pm

2 lancere clasice in 2 mai parcate in curtea unei pensiuni .....unul gri de arges si unul negru de bucuresti si a mea vis a vis .....am crezut ca e intalnire lol si inca unul care era tot in 2 mai dar mai spre golf ......cu o remorca de toata caterinca
Fişiere ataşate
140820108922.jpg
140820108922.jpg (1.14 MiB) Vizualizat de 2059 ori

chacha
EVO I

Mesaj de chacha » Lun Aug 16, 2010 11:29 pm

Remorca e de biciclete.

andrei.pex
EVO I

Mesaj de andrei.pex » Lun Aug 16, 2010 11:30 pm

E remorcuta de biciclete:P ...si eu caut asa ceva

alexx22
EVO I

Mesaj de alexx22 » Mar Aug 17, 2010 8:28 am

QUOTE (Fshhh @ Aug 16 2010, 03:16 AM) Eu eram, daca tu erai cu Colt-ul rosu cu numere rosii, ti-am dat avarii in momentul cand ai ajuns in spatele meu, dar nu am vazut reactie...asa ca am crezut ca nu esti de pe forum
Ai fost pe Transfagarasan?

Scrie răspuns

Înapoi la “Intalniri si evenimente mitsu.ro”