Activitatea Moderatorilor
Userii Ciprian si Apple au primit cate 10% si posturile necorespunzatoare sterse .
Userii se pot anunta pe PM sau ultimul post valabil de greseli , dar un up necorespunzator se sterge , ca de aia este necorespunzator din punctul meu de vedere .
Andrei , nu mi-ai raspuns la cerere .
Pana cand primesc un raspuns , indiferent de cum va fi el , eu imi incetez activitatea pe forum . Hai sa spunem ca din lipsa de timp .
Merci si drumuri bune
Userii se pot anunta pe PM sau ultimul post valabil de greseli , dar un up necorespunzator se sterge , ca de aia este necorespunzator din punctul meu de vedere .
Andrei , nu mi-ai raspuns la cerere .
Pana cand primesc un raspuns , indiferent de cum va fi el , eu imi incetez activitatea pe forum . Hai sa spunem ca din lipsa de timp .
Merci si drumuri bune
- andrei.pex
- EVO I
As propune (nu am mai deschis un topic nou pentru asta) sa se inchida topicul Service story cu mentiunea ca de acum se deshide cate un topic pentru fiecare service. Cred ca e mai usor de urmarit astfel si asa fiecare service are o posibila reclama (buna sau rea)...
Probabil nu vor fi topicurile cu multe posturi, dar macar vor fi punctuale... Ce parere aveti?
Probabil nu vor fi topicurile cu multe posturi, dar macar vor fi punctuale... Ce parere aveti?
Eu zic sa facem ''cutia neagra'' si pentru useri si pentru service-uri , si ''feedback'' pentru ei . La cutia neagra se vor trece userii si service-urile de evitat , tot ce tine de bila neagra , dar cu argumente , iar la feedback sa scriem in general despre userii care posteaza la Bursa . Tot la feedback se pot trece si service-urile care merita sa le trecem pragul , fiecare user sa scrie acolo daca a fost si a fost multumit sau nu . Clar , la feedback nu pot fi toti multumiti , dar nu inseamna ca sunt de evitat , macar ne dam seama la ce scartie respectivul , dar tot ce e de evitat se vor pune la cutia neagra
Ceva de genul :
Feedback - Feedback, pozitiv sau negativ, despre persoanele cu care ati facut tranzactii pe forum.
Un (singur) topic pentru fiecare vanzator / cumparator despre care se scriu impresii
Cutia neagra : Useri forum care au dat tzepe, nu si-au respectat partea de intelegere, service-uri/dealeri de evitat
Ceva de genul :
Feedback - Feedback, pozitiv sau negativ, despre persoanele cu care ati facut tranzactii pe forum.
Un (singur) topic pentru fiecare vanzator / cumparator despre care se scriu impresii
Cutia neagra : Useri forum care au dat tzepe, nu si-au respectat partea de intelegere, service-uri/dealeri de evitat
- metal_militia
- EVO I